Βρέθηκε πτώμα σε αυτοκίνητο σε χαράδρα του Ταΰγετου

Βρέθηκε πτώμα σε αυτοκίνητο σε χαράδρα του Ταΰγετου

Περιπατητές βρήκαν σε χαράδρα του Ταΰγετου, στην Εθνική οδό Σπάρτης-Καλαμάτας το πτώμα ενός άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο. Πιθανόν πρόκειται για αγνοούμενο από τη Μεσσηνία

Αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε το άψυχο σώμα ενός άνδρα, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας σε χαράδρα του Ταΰγετου στην Εθνική οδό Σπάρτης-Καλαμάτας.

Δύο περιπατητές βρήκαν το όχημα, που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της διαπίστωσε από την έντονη δυσοσμία, ότι μέσα υπήρχε πτώμα.

Ταυτοποίηση δεν έχει γίνει ακόμα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για άνδρα που είχε εξαφανιστεί στις 2 Απριλίου από τη Μεσσηνία. Άγνωστο παραμένει, επίσης, και το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στην χαράδρα.

Πληροφορίες από lakonikos.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα