Ξέσπασε ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: “Δεν τον συγχωρώ, να τιμωρηθεί”

Ξέσπασε ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: “Δεν τον συγχωρώ, να τιμωρηθεί”
Η μικρή Αλεξία glomex

Αρνητική η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι το Πάσχα του 2019, στο αίτημα του 55χρονου κατηγορούμενου για ποινική διαπραγμάτευση.

Ξεκίνησε την Πέμπτη (15/10) η δίκη του 55χρονου που κατηγορείται για τον τραυματισμό της μικρής Αλεξίας με όπλο το Πάσχα του 2019 στις Θεσπιές Βοιωτίας, ωστόσο πήρε μια απρόσμενη τροπή, καθώς η πλευρά του δράστη ζήτησε ποινική διαπραγμάτευση.

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία η εισαγγελέας αποφασίζει για την ποινή του κατηγορουμένου χωρίς να πάει η υπόθεση στο ακροατήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει παραδεχτεί την πράξη του.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού είπε ότι δε δέχεται το αίτημα που έκανε ο 55χρονος. «Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Πρέπει να γίνει δικαστήριο. Τελείωσε. Άφησε ένα παιδί ανάπηρο για μια ζωή» είπε ο πατέρας της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 55χρονου, Αλέξη Στεφανάκη, «από την αρχή οι άνθρωποι που εκπροσωπώ έχουν προσπαθήσει να έρθουν σε επικοινωνία με την οικογένεια της μικρής, όμως δεν τους δέχεται».

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της οικογένειας της 9χρονης Αλεξίας, Ανδρέας Μήτσαινας, υποστήριξε πως η ποινική διαπραγμάτευση ήταν ένας τρόπος να αποφευχθεί η ακροαματική διαδικασία και ο κατηγορούμενος να μην εμφανιστεί ενώπιον των φυσικών δικαστών.

Η Αλεξία, η οποία δέχθηκε την αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι από το όπλο του 55χρονου, βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι με πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα