54χρονος: “Δεν ήξερα ότι εγώ τραυμάτισα την 8χρονη” – Είχε κρύψει το όπλο

54χρονος: “Δεν ήξερα ότι εγώ τραυμάτισα την 8χρονη” – Είχε κρύψει το όπλο

Τι είπε στην απολογία του ο 54χρονος βενζινοπώλης που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία ανήμερα του Πάσχα, πυροβολώντας στον αέρα με το όπλο του. Σε σταθερή κατάσταση η 8χρονη Αλεξία.

Μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η βαλλιστική εξέταση στο περίστροφο, ο 54χρονος πίστευε και ήλπιζε πως η σφαίρα που τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία δεν ήταν από το δικό του όπλο, καθώς η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη για να φτάσει στο απέναντι χωριό, στις Θεσπιές.

Όταν οι αστυνομικοί του ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα κατέρρευσε ψυχολογικά. Είχε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς:

“Είμαι συντετριμμένος. Από την αστυνομία έμαθα ότι η σφαίρα είναι από το όπλο το δικό μου. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τραυματίσω ένα παιδάκι πυροβολώντας στον αέρα. Θέλω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του παιδιού, ευχόμενος να γίνει καλά.”

Ο 54χρονος ήδη βρίσκεται ενώπιον της εισαγγελέως και της ανακρίτριας, οι οποίες θα αποφασίσουν αν θα τον προφυλακίσουν ή αν θα τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Μαζί του είναι ο συνήγορός του κ. Στεφανάκης.

Πώς η ασφάλεια Λιβαδειάς έφτασε στα ίχνη του

Στο πασχαλινό γλέντι του 54χρονου συμμετείχε και ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας. Όταν έγινε αρχικά η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι το βράδυ της Κυριακής, όλοι από την παρέα είπαν ότι έριχναν μόνο βεγγαλικά.

Το ίδιο βράδυ οι αστυνομικοί σε κάδο απορριμάτων έξω από το σπίτι του 54χρονου στο Λεοντάρι βρήκαν κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.

Προχωρώντας την έρευνα, διαπίστωσαν πως ο 54χρονος βενζινάς, ο πρώην αξιωματικός της αεροπορίας και ένας ξάδελφός τους που ήταν στο γλέντι, είχαν νόμιμες καραμπίνες.

Έτσι, την Τρίτη το πρωί τους κάλεσαν να εμφανιστούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας. το μεσημέρι έγινε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 54χρονου στο Λεοντάρι, όπου εκεί βρήκαν τους τέσσερις κάλυκες από το 38άρι περίστροφο.

Η έρευνα βοήθησε καθώς σιγά σιγά ο 54χρονος βενζινοπώλης άρχισε να μιλά και το βράδυ της Τρίτης είπε ότι πυροβόλησε τρεις φορές, παρόλο που βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Ανέφερε ότι πυροβόλησε τρεις φορές και με συνοδεία αστυνομικών μετέβη στην Αθήνα, όπου υπέδειξε το κρυμμένο του όπλο.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 8χρονη Αλεξία

Το κορίτσι νοσηλεύεται για πέμπτο 24ωρο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τον τραυματισμό της, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της, οι οποίοι με δύναμη και αισιοδοξία προσεύχονται και ελπίζουν για το καλύτερο, ενώ η μητέρα της δήλωσε: “Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δε θα το κλάψω από τώρα. Κάναμε ένα τάμα στον ταξιάρχη.”

Στο μεταξύ ο πατέρας της 8χρονης εξέφρασε την αγανάκτησή του και ξέσπασε λέγοντας: “Εδώ αυτοί γλεντάνε ακόμα και δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Έπρεπε να τους πιάσουν όλους. Όλοι πυροβολούσαν. “

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα