Χριστίνα Ορφανίδου για revenge porn: Μου στέλνουν ακόμα αισχρά μηνύματα

Χριστίνα Ορφανίδου για revenge porn: Μου στέλνουν ακόμα αισχρά μηνύματα
Χριστίνα Ορφανίδου Instagram / @xristinaorfanidou_

Η πρώην παίκτρια του Big Brother σχολίασε τις καταδίκες του πρώην συντρόφου της και μίας γυναίκας, σχετικά με την υπόθεση της διαρροής προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο. "Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση", δήλωσε.

Για τις δύο καταδίκες σχετικά με την υπόθεση του revenge porn εις βάρος της, μίλησε η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου.

Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν δύο άτομα, ο πρώην σύντροφος της παθούσας και μία γυναίκα, πρώην του μετέπειτα συντρόφου της κ. Ορφανίδου. Η τελευταία μάλιστα, εκτός από την παραβίαση προσωπικών δεδομένων κρίθηκε ένοχη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δήλωσε: Η υπόθεση δεν έλαβε τέλος. αλλά έγινε το πρώτο βήμα. Έγινε ένα βήμα και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μας. Νιώθω μία ελάχιστη δικαίωση, γιατί θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μου. Απλά αυτή τη στιγμή φάνηκε ότι είμαι αθώα, γιατί μέχρι τώρα το δικό μου όνομα ακούγεται, ενώ ακόμα των ενόχων δεν το έχουμε ακούσει πουθενά. Οπότε, προς το παρόν, είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, έχει ανεβεί λίγο η ψυχολογία μου και περιμένω την επόμενη ημέρα”.

“Φυσικά και δεν έχουν σταματήσει τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνω. Δηλαδή και σε tabloid να βγει ότι δεν έφταιγα εγώ, πάλι θα συνεχίσουν τα μηνύματα να είναι στο ίδιο μοτίβο με πριν την απόφαση. Δεν έχει αλλάξει κάτι”, πρόθεσε η Χριστίνα Ορφανίδου.

Σχετικά με την εμπλοκή της γυναίκας στην υπόθεση, ανέφερε: “Η 26χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση διατηρούσε σχέσεις με ένα φιλικό μου πρόσωπο, μια κοπέλα εμμονική. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της και δεν της έχω μιλήσει, και μου έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται. Θα χρησιμοποιήσω μία φράση της προέδρου: Ενώθηκαν δυο στεναχωρημένοι πρώην σύντροφοι για να κάνουν κακό στο παρελθόν τους“.

“Πιστεύω πως ο πρώην σύντροφός μου το είχε στο υποσυνείδητό του, στο μυαλό του, και αυτή η κοπέλα τον βοήθησε να το κάνει πραγματικότητα”, συμπλήρωσε.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Ορφανίδου

Οι καταδίκες των δύο ατόμων για revenge porn

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως και χρηματική 10.000 ευρώ και στη δεύτερη κατηγορούμενη ποινή φυλάκισης πέντε ετών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Η διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών της παθούσας είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα, ενώ σύμφωνα με την ίδια, ακόμα προσπαθεί να κατεβάσει τα βίντεο και να σταθεί στα πόδια της μετά από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Για την υπόθεση μάλιστα υποβλήθηκε νέα μήνυση το καλοκαίρι για νέο υλικό που κυκλοφόρησε.

Το κατηγορητήριο αφορά σε βίντεο που στάλθηκαν σε οικεία πρόσωπα της κ. Ορφανίδου, αλλά και φωτογραφίες ευαίσθητου περιεχομένου της ίδιας με άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της δεύτερης κατηγορούμενης στο Instagram. Τα βίντεο αυτά διέρρευσαν και σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα