Ζάκυνθος: Ελεύθερος ο 27χρονος που φέρεται να διέκοψε με τη βία την κύηση της συντρόφου του

Διαβάζεται σε 1'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Ενώπιον του Ανακριτή βρέθηκε ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι διέκοψε με τη βία την κύηση της 19χρονης συντρόφου του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης φίλης του, την Τρίτη (20/2).

Ο δράστης κατηγορούταν για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή, καθώς είχε αποσπάσει από τη σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο imerazante.gr, ο 27χρονος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/2) ενώπιον του Ανακριτή και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:

  • Καταβολή εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ),
  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
  • Εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα
  • και να μην πλησιάζει την 19χρονη

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την έδεσε, την κακοποίησε με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου, έχοντας αποβάλει. Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη.

Ο 27χρονος αρνείται στο σύνολό τους τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα