Ζάκυνθος: Αρνείται τις κατηγορίες ο 27χρονος που προκάλεσε με βία διακοπή κύησης της 19χρονης

Διαβάζεται σε 1'
Έμφυλη βία
Έμφυλη βία iStock

Τη Δευτέρα απολογείται ο 27χρονος μετά την καταγγελία της συντρόφου του ότι με τη χρήση βία προκάλεσε διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας διαδραματίστηκε την Τρίτη (20/2) στη Ζάκυνθο. Ένας 27χρονος συνελήφθη, καθώς φέρεται σκοπίμως να προκάλεσε διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την έδεσε, την κακοποίησε με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα και της εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, το δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Ο 27χρονος, έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (26/2) για να απολογηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, αρνείται στο σύνολό τους τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα