ΕΜΒΟΛΙΟ MODERNA

Εμβολιασμοί

Εμβολιασμοί: Από Μάιο τα ραντεβού των 40άρηδων - Το χρονοδιάγραμμα για τις ηλικίες

Για το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών μίλησε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Σημείωσε ότι τη μικρότερη συμμετοχή στον εμβολιασμό έχει η ηλικιακή ομάδα των 60-64 - Πόσες δόσεις περιμένουμε το επόμενο διάστημα.

Εμβολιασμός στη Σέριφο

Σέριφος: Το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο στην Ελλάδα που εμβολιάζει υγιή πληθυσμό ηλικίας 18 έως 59

Με μια στοχευμένη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον υπεύθυνο του εμβολιαστικού κέντρου του νησιού και τις κεντρικές Αρχές, η Σέριφος κατάφερε κάτι μοναδικό για τα μέχρι τώρα δεδομένα της χώρας.

Εμβόλιο κορονοϊού: Αυτό είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι

Εμβόλιο κορονοϊού: Αυτό είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι

Κατά την επίσκεψη του στο νέο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι. ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών θα έχουν εμβολιαστεί - αν το επιθυμούν - μέχρι τις αρχές του μεθεπόμενου μήνα.

Κουτιά που περιέχουν το εμβόλιο κατά της COVID-19 της Moderna ετοιμάζονται να αποσταλούν σε κέντρο διανομής, 20 Δεκεμβρίου 2020.

EMA: "Ναι" στην λειτουργία μονάδων παραγωγής εμβολίων AstraZeneca, Pfizer και Moderna στην Ε.Ε.

Πράσινο φως του ΕΜΑ για την λειτουργία τριών μονάδων παραγωγής των εμβολίων AstraZeneca, Pfizer/BioNTech και Moderna στην Ευρώπη, με σκοπό την αύξηση της ικανότητας παραγωγής και της προμήθειας στην Ε.Ε.

Σούζαν Σάραντον: "Θα βγώ ραντεβού με όποιον/α κάνει το εμβόλιο για τον Covid"

Σούζαν Σάραντον: "Θα βγώ ραντεβού με όποιον/α κάνει το εμβόλιο για τον Covid"

Η δημοφιλής ηθοποιός που είναι ελεύθερη από το 2015, αποκάλυψε πως το σημαντικότερο κριτήριο για την επόμενη της σχέση - με άντρα ή γυναίκα - είναι το να έχει κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Καναδάς: "Όχι δώρα, μόνο το εμβόλιο", ζητά μια 94χρονη για τα γενέθλιά της

Καναδάς: "Όχι δώρα, μόνο το εμβόλιο", ζητά μια 94χρονη για τα γενέθλιά της

Η κόρη της 94χρονης ανήρτησε ένα πανό έξω από το σπίτι της μητέρας της, το οποίο έγραφε ότι θέλει να εμβολιαστεί. Στον Καναδά οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν καλά, ωστόσο τώρα υπάρχουν προβλήματα εφοδιασμού.

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Μόσιαλος: Αυτά τα έξι εμβόλια κορονοϊού προστατεύουν 100% από νοσηλεία ή θάνατο

Για "τεράστια επιτυχία των εμβολίων" κάνει λόγο ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook. Τι αναφέρει για το στέλεχος της νότιας Αφρικής.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ βρίσκονται "αρκετές εβδομάδες μπροστά" στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορονοϊού

Ικανοποιημένος με την πορεία των εμβολιασμών στις ΗΠΑ, παρά "τη χαοτική κατάσταση" που κληρονόμησε από την προηγούμενη κυβέρνηση, δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Ηλίας Μόσιαλος

Μόσιαλος: Τι γνωρίζουμε για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων AstraZeneca, Novavax και Johnson & Johnson

Είναι άραγε υποδεέστερα τα εμβόλια AstraZeneca, Novavax, Johnson & Johnson σε σύγκριση με τα mRNA εμβόλια των Pfizer/BioNTech και Moderna, αναρωτιέται ο κ. Μόσιαλος και απαντάει επεξηγηματικά.

Φιαλίδιο με το εμβόλιο της Moderna κατά της COVID-19

Moderna: Προτείνει να βάζει περισσότερες δόσεις του εμβολίου της στα φιαλίδια

Ο πρόεδρος της Moderna Στίβεν Χογκ αναφέρει στην ανακοίνωση της εταιρείας ότι οι επιπρόσθετες δόσεις θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση περιορισμών σε επίπεδο παραγωγικής ικανότητας.

Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού

Αποκάλυψη NY Times: Κρυφά deal για τα εμβόλια και οι πατέντες στις φαρμακοβιομηχανίες

Οι N.Y. Times αποκαλύπτουν τους μυστικούς όρους των κυβερνήσεων με τις φαρμακοβιομηχανίες - Χρηματοδότησαν την έρευνα για τα εμβόλια και παρέδωσαν τις πατέντες.

Σχέδιο εμβολιασμού: Τα πρόσωπα, οι αρρυθμίες και οι βιαστικές υποσχέσεις

Σχέδιο εμβολιασμού: Τα πρόσωπα, οι αρρυθμίες και οι βιαστικές υποσχέσεις

Μια μεγάλη ομάδα επιστημόνων αλλά κυρίως πολιτικών προσώπων, έχουν την ευθύνη για την υλοποίηση του σχεδίου εμβολιασμών για τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που οι ιδιοι δημιούργησαν.

Εμβόλιο της Moderna

Εμβόλιο Moderna: Ιδιαίτερα σπάνιες οι σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις

Περισσότεροι από 4 εκατ. άνθρωποι έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κορονοϊού της Moderna στις ΗΠΑ, με τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις να είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Εμβόλιο κορονοϊού από την AstraZeneca

Εμβόλιο κορονοϊού: Η AstraZeneca υπέβαλε αίτηση έγκρισης στον EMA

Μετά τα εμβόλια των Pfizer/Biontech και Moderna, σειρά θα πάρει η AstraZeneca στην προμήθεια της Ε.Ε. με εμβόλια κατά του κορονοϊού, σε περίπτωση που εγκριθεί το αίτημα χρήσης που υπέβαλε σήμερα στον EMA.

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Moderna - Το δεύτερο στην Ε.Ε

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Moderna - Το δεύτερο στην Ε.Ε

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε την επείγουσα χρήση του εμβολίου της Moderna που παίρνει σειρά μετά από αυτό των Pfizer/BioNTech. Μένει η έγκριση της Κομισιόν. Πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.