Λούκ, ο επαναστάτης

Λούκ, ο επαναστάτης

Ο μυστηριώδης σκύλος δεν έχει χάσει ούτε μια πορεία και πάντα δίνει το δυναμικό παρών αψηφώντας τα καπνογόνα και τους ψεκασμούς από τις αρχές

Ένας μυστηριώδης σκύλος είναι πανταχού παρών σε όλες τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας από το 2008.

Ο πανέμορφος χρώματος κανελί σκύλος έχει το παρατσούκλι του επαναστάτη σκύλου και ονομάζεται Λούκ από το αγαπημένο του φαγητό, τα λουκάνικα. Ο Λούκ δεν έχει χάσει ούτε μια πορεία και πάντα δίνει το δυναμικό παρών αψηφώντας τα καπνογόνα και τους ψεκασμούς από τις αρχές.

Μάλιστα έχει και τη δική του σελίδα στο Facebook με εκατοντάδες θαυμαστές οι οποίοι τον υποστηρίζουν και εκφράζουν την αγάπη τους.

Ο Λούκ έχει απαθανατιστεί σε πάμπολλες φωτογραφίες από το να ακολουθεί τους διαδηλωτές μέχρι να παρατάσσεται στη πρώτη γραμμή.

“Αυτός ο σκύλος είναι αληθινός ήρωας”  αναφέρει ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ενώ άλλος θαυμαστής του γράφει “Δακρυγόνα; Ο επαναστάτης σκύλος τα τρώει για πρωινό”.

Μάλιστα το παρατσούκλι του “Επαναστάτης σκύλος” είναι γραμμένο σε πολλούς τοίχους της Αθήνας ακόμα και σε περιπολικά, αν και μέχρι τώρα η αληθινή ταυτότητα του Λούκ είναι άγνωστη.

Μερικοί ισχυρίζονται ότι το όνομά του είναι Κανέλλος ενώ αρκετοί λένε ότι ο Λουκ διαδέχτηκε τον Κανέλλο τον πρώτο επαναστάτη σκύλο που πέθανε σε πορεία.

Δείτε τον στο παρακάτω video εν ώρα δράσης και πατήστε εδώ για να δείτε μερικές στιγμές από τη ζωή του δικού μας Λούκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα