Και οι άνδρες προσποιούνται στο κρεβάτι...

Και οι άνδρες προσποιούνται στο κρεβάτι...

Μια επιστημονική έρευνα όμως αποδεικνύει ότι και οι άνδρες δεν πάνε καθόλου πίσω στο θέμα της σεξουαλικής ειλικρίνειας

Το ότι οι γυναίκες έχουν υποκριτικό ταλέντο στο κρεβάτι, το γνωρίζουν όλοι άνδρες. Όχι μόνο είναι ικανές να εκστομίζουν τρομερές δικαιολογίες με την μεγαλύτερη φυσικότητα (“Δεν μπορώ απόψε, έχω πονοκέφαλο”) αλλά και να προσποιούνται οργασμούς με απίστευτη συχνότητα.

Μια επιστημονική έρευνα όμως αποδεικνύει ότι και οι άνδρες δεν πάνε καθόλου πίσω στο θέμα της σεξουαλικής ειλικρίνειας. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Sunday Telegraph της Αυστραλίας, και οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου υποκρίνονται. Το έντυπο έκανε μια δημοσκόπηση στους αναγνώστες του με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1200 άτομα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, το 23% των ανδρών παραδέχθηκε ότι έχει προσποιηθεί οργασμό και το 20% των γυναικών. Θα αναρωτηθεί κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η εκσπερμάτωση δεν ταυτίζεται απαραίτητα με την ηδονή.

Τα ίδια περίπου ευρήματα είχε και μια αμερικανική έρευνα βάση της οποίας ένας στους τέσσερις άνδρες προσποιείται. Συμμετείχαν περίπου 1100 άτομα.

Το χειρότερο πάντως δεν είναι αυτό αλλά ότι οι άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες μπορεί να πουν πράγματα κατά την διάρκεια του σεξ, τα οποία δεν εννοούν καθόλου, όπως “Σ’ αγαπώ”. Και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Μα γιατί και τα δύο φύλα όταν βρίσκονται σε περιπτύξεις μπορεί να κάνουν τα πάντα για να τονώσουν το εγώ του συντρόφου τους. (Αν και η έρευνα έδειξε ότι στους άνδρες το ψέμα μπορεί να είναι και επειδή βαριούνται και θέλουν να πάνε σπίτι τους να κοιμηθούν ή να φάνε!)

SHARE:

24Media Network