Επιστολή Πιπιλή σε Τρίμη: Κάντε και άλλες απεργίες εσείς. Φιμώστε τους αντιπάλους σας. Αυτοδιαγράφομαι από την ΕΣΗΕΑ

Επιστολή Πιπιλή σε Τρίμη: Κάντε και άλλες απεργίες εσείς. Φιμώστε τους αντιπάλους σας. Αυτοδιαγράφομαι από την ΕΣΗΕΑ

Αυτοδιαγράφεται από την ΕΣΗΕΑ η δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή. Επιστολή στον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Δημήτρη Τρίμη με βολές στον ίδιο

Η δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ αποφάσισε να αυτοδιαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά του Δ.Τρίμη.

Με επιστολή της στον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών, η δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ, γνωστοποιεί ότι αυτοδιαγράφεται από την ΕΣΗΕΑ.

Μάλιστα, καταγγέλλει την κατ’ εξακολούθησιν φασίζουσα πρακτική της παράταξης που έχει την πλειοψηφία στο Σωματείο.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή της Φ. Πιπιλής

"Μια τέτοια συμπεριφορά οδηγεί στη φίμωση και την απαξίωση κάθε έννοιας που εμπεριέχει η Δημοκρατία", αναφέρει και σημειώνει πως "είναι αδιέξοδη και καταστροφική για το ιστορικό σωματείο η πολιτική σας με συνεχείς επιλεκτικές πρακτικές των διαγραφών ή των απειλών για διαγραφές και με την συνεχιζόμενη επιλεκτική πρακτική των απεργιών, ειδικά όταν συμβαίνουν κορυφαία γεγονότα και δεν υπάρχει το αυτονόητον της Δημοκρατίας, το αγαθόν της ενημέρωσης".

"Κάντε και άλλες απεργίες εσείς. Φιμώστε τους αντιπάλους σας και θα το καταφέρετε, πιστέψτε με, να κλείσουν κι άλλες εκδοτικές, ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις που γονατίζουν από την κρίση αλλά δεν πληρώνουν μαύρα, καταλαβαίνετε τι εννοώ κύριε Τρίμη", συμπληρώνει.

"Καταλήγω κύριε Τρίμη, ότι όσο διάστημα είστε εσείς ο εκφραστής της ΕΣΗΕΑ και επιμένετε στις ίδιες πρακτικές αυτοδιαγράφομαι!", αναφέρει.

SHARE:

24Media Network