ΑΓΕΤ Ηρακλής: Το 2017 ίσως η χειρότερη χρονιά τα τελευταία 50 χρόνια

ΑΓΕΤ Ηρακλής: Το 2017 ίσως η χειρότερη χρονιά τα τελευταία 50 χρόνια

Τι κάνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου εταιρειών Ηρακλής, Γίωργο Μίχο να δηλώνει ότι το 2017 θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά

Ιδιαίτερα απαισιόδοξος για τα μεγέθη του ομίλου εταιρειών Ηρακλής εμφανίστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Γιώργος Μίχος. Σε δημοσιογραφική εκδήλωση ανέφερε ότι το 2017 θα είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον όμιλο τονίζοντας ότι "πιθανόν να είναι μία από τις δυσκολότερες χρονιές των τελευταίων πενήντα χρόνων".

Ο κ. Μίχος συνέδεσε την πρόβλεψη του αυτή με το γεγονός της ολοκλήρωσης των μεγάλων οδικών έργων που πρέπει να παραδοθούν έως το τέλος του τρέχοντας μήνα, έργα στα οπόία η Ηρακλής είχε σημαντικές παραδόσεις προς τους εργολάβους, και στο χρονικό κενό που υπάρχει μέχρι την επανεκκίνηση μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απογοητευτική εικόνα στον χώρο της οικοδομής δημιουργούν ένα αρνητικό περιβάλλον για τον όμιλο με μόνη διέξοδο την στροφή προς τις εξαγωγές.

ADVERTISING

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν στο περιθώριο της εκδήλωσης για το νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Καλός Οδηγός». Στόχος του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος είναι να υπενθυμίσει στους οδηγούς τους κανόνες ορθής οδικής συμπεριφοράς, καθώς και να τους ενθαρρύνει και να τους εμπνεύσει να σέβονται τα οδικά πρότυπα συμπεριφοράς καθιστώντας τους και προσωπικά υπεύθυνους για την ασφάλειά τους.

ΑΓΕΤ Ηρακλής: Το 2017 ίσως η χειρότερη χρονιά τα τελευταία 50 χρόνια

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «Καλός Οδηγός» σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων μεταφοράς φορτίου και λεωφορείων λαμβάνοντας υπόψη τη φύση της δουλειάς τους και το περιβάλλον εργασίας τους. Αποτελείται από αυτοτελή τηλεοπτικά επεισόδια και διαδραστικές ερωτήσεις, τα οποία προβάλλονται αποκλειστικά για τους επαγγελματίες οδηγούς του Ομίλου από την ψηφιακή πλατφόρμα www.kalosodigos.gr. Με «οδηγό» τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη, το πρόγραμμα καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων οδικής ασφάλειας από τα πιο απλά και καθημερινά μέχρι τα πιο εξειδικευμένα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί στην καθημερινότητά τους.

SHARE:

24Media Network