Ανοίγει το Angsana Corfu στην Κέρκυρα

Ανοίγει το Angsana Corfu στην Κέρκυρα
Vaggelis Paterakis

Το Angsana Corfu, το πρώτο resort της Banyan Tree στην Ευρώπη, ξεκινά τη λειτουργία το καλοκαίρι του 2021.

Η Κέρκυρα ανακτά πολύ μεγάλο μέρος της αίγλης των δεκαετιών 60-70-80, όταν αποτελούσε θέρετρο διακοπών για διασημότητες από όλο τον κόσμο.

Νέα ξενοδοχεία που ήδη λειτουργούν, νέα που πρόκειται να λειτουργήσουν φέτος και τα επόμενα χρόνια, μεγάλα resorts που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης και πολλές κινήσεις εξαγορών, δημιουργούν ένα πλέγμα ανάπτυξης στο νησί των Φαιάκων.

Σε αυτό το πλαίσιο, μια νέα μονάδα πρόκειται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2021 και συγκεκριμένα στις όμορφες και τραγουδισμένες Μπενίτσες.

Πρόκειται για τη ριζική ανανέωση και επέκταση του ξενοδοχείου San Stefano, το οποίο ανήκει σε επενδυτικό όμιλο (έχει κι άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα), ο οποίος το ανακαίνισε πλήρως και θα το λειτουργήσει υπό το μάνατζμεντ του διεθνώς αναγνωρισμένου, ασιατικού ξενοδοχειακού ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts.

Vaggelis Paterakis

Μάλιστα, το Angsana Corfu, όπως ονομάζεται, αποτελεί και το ντεμπούτο του ομίλου Banyan Tree στην Ευρώπη, και είναι τιμητικό που διάλεξε την Κέρκυρα γι αυτή τη συνεργασία.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να «παντρέψει» την ελληνική φιλοξενία με ασιατικά χαρακτηριστικά, εγκαινιάζοντας μια εμπειρία διακοπών, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου. Οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, απλώνονται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελούνται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στο λόφο.

Vaggelis Paterakis

 

Διαθέτει 10 εστιατόρια (κερκυραϊκές γεύσεις, διεθνή κουζίνα, ιαπωνικές επιλογές) και lounge bars, εσωτερική πισίνα και εξωτερική infinity pool, τo Rangers’ Club έναν παιδότοπο με πισίνα και σπιτάκι με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του resort, ιδιωτική παραλία, τo Angsana Spa με 11 δωμάτια θεραπείας και θέα τη θάλασσα, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Angsana Gym, το Angsana Gallery με αντικείμενα Τέχνης, το Amalia Hall, τον ειδικό συνεδριακό χώρο, για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς και δύο μικρότερες, τα Αriadne και Melina Meeting Rooms.

Εξάλλου, η ομάδα Concierge του Angsana Corfu, δύναται να οργανώσει για τον επισκέπτη ένα ειδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, έτσι ώστε να ανακαλύψει ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά.

Vaggelis Paterakis

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα