Ανοίγει ξανά από το Σάββατο το ξενοδοχείο Amanzoe

Το ξενοδοχείο Amanzoe

Σταδιακά θα ανοίξουν τα δωμάτια, οι βίλες και οι άλλες υποδομές του πολυτελούς ξενοδοχείου που επηρεάστηκε από τη φωτιά στην περιοχή.

Ανοίγει ξανά το Σάββατο 9 Ιουλίου και σταδιακά το ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι Πελοποννήσου, το οποίο έκλεισε αιφνιδίως την Δευτέρα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή και εξαπλώθηκε μέσα στις εγκαταστάσεις της πολυτελούς μονάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ξενοδοχείου χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των τοπικών αρχών και των εθελοντών, η έκταση της πυρκαγιάς δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο αρχικά φαινόταν, επιτρέποντας έτσι στο Amanzoe να συνεχίσει επιτυχώς την λειτουργία του για τη θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Κατά την επανέναρξη της λειτουργίας μας, αρχικά θα επικεντρωθούμε σε έναν επιλεγμένο αριθμό βιλών και παραθαλάσσιων καμπανών, τις οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά Pavilion από την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Είμαστε ευγνώμονες που ένας περιορισμένος αριθμός Pavilion υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, επιτρέποντάς μας έτσι να εντάξουμε τα δωμάτια ξανά στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων. Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές, συμπεριλαμβανομένου του Beach Club, του μπαρ, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου, του spa, και του yoga studio στο κεντρικό κτίριο του Amanzoe. Το εστιατόριο Nama και η παρακείμενη πισίνα του θα ανοίξουν ξανά σύντομα μετά τις εργασίες εξωραϊσμού, με επιλεγμένα πιάτα από το μενού διαθέσιμα στους επισκέπτες να απολαύσουν στο μπαρ».

Ως προς τα τμήματα του περιβάλλοντος τοπίου τα οποία επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά, η ομάδα του ξενοδοχείου ανακοίνωσε ότι ήδη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής και την αναφύτευση της χλωρίδας. «Με την ευκαιρία του εορτασμού της 10ης επετείου αυτού του εμβληματικού συγκροτήματος, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συμβολική σημασία μετά τα πρόσφατα γεγονότα, προσκαλούμε τους επισκέπτες να γιορτάσουν μαζί μας διαμένοντας στο ξενοδοχείο και να συμβάλουν στις προσπάθειες αναδάσωσης του περιβάλλοντος χώρου φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο. Για κάθε δέντρο που φυτεύεται, το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές που μας βοήθησαν στη διαφύλαξη του συγκροτήματος».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Τουριστικά Νέα, Πελοπόννησος
SHARE:

24Media Network