Amanzoe: Καρέ-καρέ η μάχη με τις φλόγες – Ζημιές στο ξενοδοχείο

Amanzoe: Καρέ-καρέ η μάχη με τις φλόγες – Ζημιές στο ξενοδοχείο
Φωτιά στο ξενοδοχείο Amanzoe Instagram / miltoskamb

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά που περικύκλωσε το γνωστό τουριστικό θέρετρο προκαλώντας φθορές σε ορισμένα σημεία. Τι αναφέρουν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο Κρανίδι, με τη φωτιά μάλιστα να πλησιάζει και να απειλεί το γνωστό ξενοδοχείο “Amanzoe”, το οποίο κινδύνεψε να καεί ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά περικύκλωσε ουσιαστικά το πολυτελές τουριστικό θέρετρο, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μεγάλο αγώνα για να το σώσουν, ενώ νωρίς το πρωί της Τρίτης, στη μάχη ενσωματώθηκαν και εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της.

Instagram / miltoskamb

Η πυρκαγιά έφτασε να καίει ακόμα και μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σε πολλά μέτωπα, ενώ το βράδυ λίγο μετά τις εννέα έγινε αναζωπύρωση στο ανατολικό κομμάτι του πύρινου μετώπου.

Instagram / miltoskamb

Σύμφωνα με υπεύθυνους του ξενοδοχείου, η μονάδα έχει υποστεί ορισμένες φθορές εξωτερικά, ενώ αργά το βράδυ, όλοι οι ένοικοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής.

Σε επικοινωνία του NEWS 24/7 με ανθρώπους του ξενοδοχείου, υπήρξε ενημέρωση πως προτεραιότητα του Amanzoe αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια των πελατών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ξενοδοχείου “επιβεβαιώνεται” ότι η φωτιά έφτασε κοντά στο ξενοδοχείο και για αυτό “οι επισκέπτες και το προσωπικό μεταφέρθηκαν σε άλλο κατάλυμα”. “Είμαστε πάρα πολύ ευγνώμονες στις τοπικές αρχές, που βοήθησαν ακούραστα”, προσθέτει το μήνυμα μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη φωτιά είναι “περιορισμένες”.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα