Άνοιξαν και τα δύο Ducato στη Σαντορίνη

Άνοιξαν και τα δύο Ducato στη Σαντορίνη

Δύο ακόμα τουριστικές μονάδες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στη χώρα μας. Και οι δύο είναι βραβευμένες ως Travellers’ Choice από το Trip Advisor.

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους δύο ακόμα τουριστικές μονάδες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, στην πολυδιαφημισμένη Σαντορίνη, στη γραφική και ιστορική Οία, βρίσκεται το Ducato di Oia Boutique Hotel με 15 σουίτες και τρία δωμάτια που φέρουν ονόματα των νησιών των Κυκλάδων.

Δομημένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, υπόσκαφα, το καθένα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, προσφέρουν πληθώρα ανέσεων, ενώ το ξενοδοχείο, διοργανώνει πλάνο δραστηριοτήτων γνωριμίας με την παράδοση και τις εκπληκτικές τοποθεσίες του ηφαιστειογενούς νησιού.

Παράλληλα, στο γραφικό Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, μια από τις σπουδαιότερες οινοπαραγωγούς περιοχές, του νησιού, βρίσκεται το Ducato Wine Hotel & Villas, με ανεξάρτητες βίλες παραδοσιακής κομψότητας και άνετης σύγχρονης φιλοξενίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου αναλαμβάνει και οργανώνει εξορμήσεις σε αξιοθέατα του νησιού, μοναδικούς περιπάτους, και αποκλειστικές περιηγήσεις, σε τοπικά οινοποιεία, για να γευθούν μερικά από τα σπουδαιότερα σαντορινιά κρασιά και να ανακαλύψουν την προέλευση, την ιστορία και τα διακριτικά αρώματα, της Flagship ελληνικής ποικιλίας, που έχει τοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο οινολογικό χάρτη.

Και οι δύο μονάδες είναι βραβευμένες ως Travellers’ Choice από το Trip Advisor.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα