Απαγορευτικό στα ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Απαγορευτικό στα ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία από το Υπουργείο Ανάπτυξης
Το ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα Eurokinissi

Φρένο στα σχέδια του Hilton και πιθανόν άλλων ξενοδοχειακών μονάδων να διοργανώσουν ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς βάζει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Το “παραθυράκι” που είχε βρει το ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας ώστε να διοργανώσει και φέτος ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μέσα στο lockdown– και ανέδειξε με ρεπορτάζ του το News24/7– έκλεισε οριστικά το Υπουργείο Ανάπτυξης με ανακοίνωση του όπου ξεκαθαρίζει ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων θα παραμείνουν κλειστά παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν.

Θα επιτρέπεται μόνον η, στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service).

Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.

H προσπάθεια καταστρατήγησης του Hilton

Με Δελτίο Τύπου που είχε στείλει την περασμένη εβδομάδα και με ανάρτηση (σ.σ. η οποία από χθες έχει αποσυρθεί) το Hilton της Αθήνας ενημέρωνε το κοινό για εορταστική προσφορά διαμονής που παρείχε δωρεάν πρωϊνό και δείπνο στα εστιατόρια του ξενοδοχείου έναντι 142 ευρώ.

Την κίνηση κατήγγειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργος Καββαθάς κάνοντας λόγο και για αθέμητο ανταγωνισμό προς το σύνολο των εστιατορίων της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα