ΑΒ Βασιλόπουλος: Κλείνει κατάστημα στα Πετράλωνα λόγω κρούσματος

ΑΒ Βασιλόπουλος: Κλείνει κατάστημα στα Πετράλωνα λόγω κρούσματος

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για κατάστημα του γνωστού σούπερ μάρκετ στα Πετράλωνα μετά τον εντοπισμό κρούσματος.

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για το κατάστημα στην οδό Κειριάδων των Πετραλώνων ανακοίνωσε το γνωστό σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει:

“Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, ενημερώνει ότι το κατάστημα ΑΒ Πετραλώνων, στην οδό Κειριάδων 12, θα παραμείνει κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενο.

Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρία έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19.

Για τις ημέρες που το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από γειτονικά καταστήματα ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος AB eshop.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει όπως πάντα, να τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις Αρμόδιες Αρχές”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα