Αυτός είναι ο αμερικανικός κολοσσός επίπλων που έφερε τις καλύτερες Black Friday εκπτώσεις

Αυτός είναι ο αμερικανικός κολοσσός επίπλων που έφερε τις καλύτερες Black Friday εκπτώσεις

Το πρώτο φυσικό κατάστημα της Ashley Homestore ήρθε στην Ελλάδα και μαζί του έφερε και τις εκπτώσεις της Black Friday νωρίτερα.

Φέτος δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά ατελείωτες ώρες. Δεν χρειάζεται να τρέχεις την τελευταία στιγμή για να επιλέξεις τα έπιπλα που θέλεις. Δεν χρειάζεται πανικός! Γιατί φέτος ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο φυσικό κατάστημα της Ashley Homestore και μαζί του έφερε και τις εκπτώσεις της Black Friday νωρίτερα.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου και δεν θα γινόταν να κλείσει καλύτερα ο πρώτος μήνας λειτουργίας του. Άλλωστε, μια αμερικανική εταιρεία όπως η Ashley Homestore ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει Black Friday, ένας θεσμός που γεννήθηκε στην Αμερική και εξαπλώθηκε σιγά σιγά σε όλον τον κόσμο.

Σκοπός της Ashley είναι να σου προσφέρει άνεση μέσα στο σπίτι σου με τις πιο άνετες αγορές. Σου δίνει λοιπόν τη δυνατότητα να δεις από κοντά τη μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα που προσφέρει, να νιώσεις την απίστευτη ποιότητα τους, να διαλέξεις με την ησυχία σου εκείνα που θα μετατρέψουν το σπίτι σου σε αυτό που ονειρευόσουν και να τα αγοράσεις σε απίστευτες Black Friday τιμές από σήμερα.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη σου ευκαιρία να γνωρίσεις την εταιρεία που εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και να αποκτήσεις τα μοναδικά έπιπλα της Ashley Homestore. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να πας στο νέο της κατάστημα στο Smart Park στα Σπάτα και να κάνεις προπαραγγελία τα έπιπλα που θες με 30% έκπτωση.

Μην περιμένεις λοιπόν την Παρασκευή. Η Black Friday έχει ήδη έρθει και είναι στην Ashley Homestore.

Επισκεφθείτε τον λογαριασμό της στο facebook και στο Instagram




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα