Black Friday 2018: To iPhone πρωταγωνιστής – Έξι μοντέλα από 199 ευρώ

Black Friday 2018: To iPhone πρωταγωνιστής – Έξι μοντέλα από 199 ευρώ
Τα iPhone για πρώτη φορά στα Black Friday στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το smartphone της Apple, το iPhone, διατίθεται σε εκπτωτική τιμή στην Black Friday. Οι τιμές που παίζουν και οι αλυσίδες που τα προσφέρουν.

Την πρώτη χρονιά του Black Friday στην Ελλάδα ακούσαμε και είδαμε φίρμες smartphone και τηλεοράσεων που δεν είχαμε ιδέα ότι υπήρχαν. Ήταν οι “κράχτες” που με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους οι εταιρείες προσπαθούσαν να κάνουν την διαφορά. Φέτος στην “γιορτή” της Μαύρης Παρασκευής στο παιχνίδι έχει μπει ένα smartphone που δεν μας είχε συνηθίσει καθόλου σε εκπτώσεις και προσφορές. Ο λόγος για το iPhone της Apple, παλαιότερα μοντέλα του οποίου φιγουράρουν σε προσφορές σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες με τις οποίες συνεργάζεται στην Ελλάδα ο αμερικανικός γίγαντας.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει και το cnet.com στην Αμερική σε προσφορά είναι και τα τελευταία μοντέλα της σειράς κυρίως μέσω δωροεπιταγών 100 – 150 δολαρίων που δίνουν οι μεγάλοι παίκτες του λιανεμπορίου.

iPhone κάτω από 200 ευρώ

Το πρώτο μοντέλο που βγήκε σε προσφορά στην Ελλάδα για την Black Friday ήταν το iPhone 6 από τα Public. H ανακοίνωση του έγινε το βράδυ του Σαββάτου απο το site της εταιρείας όμως η διάθεση του γίνεται μόνο από τα καταστήματα της Public από σήμερα το πρωί έναντι 199 ευρώ με έκπτωση 51% (σ.σ. αρχική τιμή 405 ευρώ). To προϊόν αυτό είναι από τα πρώτα που έχουν εξαντληθεί.

Η συνέχεια ήρθε από την Κωτσόβολος με ένα αρκετά πιο πρόσφατο μοντέλο. Ο λόγος για το κόκκινο iPhone 8 Plus 64GB του οποίου η τιμή διαμορφώνεται στα 769 ευρώ από 869 ευρώ που ήταν πριν.

Η αλυσίδα που διαθέτει τα περισσότερα μοντέλα iPhone σε προσφορά είναι η Πλαίσιο καθώς πέρα από το κόκκινο iPhone 8 Plus που προσφέρει στην ίδια τιμή με την Κωτσόβολος στην φαρέτρα της διαθέτει και το iPhone 7 στην έκδοση των 256GB με έκπτωση 200 ευρώ στα 699 ευρώ.

Tέλος με δύο μοντέλα παίζει και η Media Markt. Πρόκειται για το iPhone 6s 32 GB στα 369 ευρώ (από 549 ευρώ) και δύο εκδόσεις του iPhone 8: αυτή των 256 GB στα 859 ευρώ (από 1.069 ευρώ) και των 64 GB στα 749 ευρώ (από 879 ευρώ).

Καθώς προχωράνε οι μέρες, τόσο οι εταιρείες που έχουν μπει στο Black Friday θα ρίχνουν και άλλα όπλα στο πεδίο της μάχης, όσο και άλλες αλυσίδες θα μπαίνουν στο παιχνίδι (σ.σ. η Γερμανός ξεκινάει από το πρωί της Τρίτης), δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα μοντέλα της iPhone σε προσφορά ή τα ίδια σε καλύτερες τιμές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα