CAT Phones: Δυναμική επιστροφή στην ελληνική αγορά – Οι στόχοι για το 2020

CAT Phones: Δυναμική επιστροφή στην ελληνική αγορά – Οι στόχοι για το 2020
Cat Phones

Με την νέα της ναυαρχίδα, το CAT S52 η εταιρεία επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά έχοντας θέσει υψηλούς στόχους. Πιο δυναμική παρουσία το 2020 με νέα μοντέλα.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου το CAT S52 θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην ελληνική αγορά “κρατώντας μικρό καλάθι”. Όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας η νέα ναυαρχίδα των CAT Phones – που θα είναι αρχικά διαθέσιμη στα καταστήματα Cosmote – Γερμανός, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public και σε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα – θα πωλείται έναντι 539 ευρώ και στόχος είναι οι πωλήσεις του να αγγίξουν τις 5.000 συσκευές το 2020.

Αισιόδοξοι είναι και για το CAT B26, συνεχιστή του Β25, το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα. Αξίζει να αναφερθεί ότι περισσότερες από 250.000 συσκευές Β25 έχουν πουληθεί τα τελευταία 7 χρόνια που ήταν διαθέσιμη η συσκευσή στοιχείο που δίνει το δικαίωμα στην εταιρεία να ευλπιστεί ότι και το νέο μοντέλο δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Παρόν και στην Black Friday

Όπως ανέφεραν στελέχη της CAT Phones σε εκδήλωση για το λανσάρισμα του CAT S52, το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της θα ενισχυθεί με 3-4 συσκευές μέσα στο 2020 με τον στόχο των πωλήσεων να φθάνει τις 30.000 συσκευές για τον επόμενο χρόνο. Πέρα από την ναυαρχίδα η εταιρεία δηλώνει παρόν τις επόμενες ημέρες καθώς παλαιότερα μοντέλα φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στις προσφορές του Black Friday. 

 

H εταιρεία η οποία είναι leader στην κατηγορία των rugged τηλεφώνων ανοίγεται πλέον στην μεγάλη αγορά καθώς εντόπισε ότι υπάρχει μία αυξανόμενη τάση των πελατών να γυρίζουν την πλάτη σε προϊόντα που σπάνε εύκολα, πρέπει να κρυφτούν σε ογκώδη θήκη, να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν σχετικά γρήγορα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα καταναλωτών που διεξήχθη από την CAT, το 71% των ερωτηθέντων ανέφεραν, σχετικά με το προηγούμενο κινητό τους τηλέφωνο, ότι είχαν περιστατικά ζημιών, συμπεριλαμβανομένης και ελαφριάς ζημιάς (ζημιές από γρατζουνιές, μικρές ρωγμές), γεγονός που τους έκανε να δυσανασχετούν.

Στην ίδια έρευνα μεταξύ των κορυφαίων 5 χαρακτηριστικών για την επιλογή ενός τηλεφώνου CAT αναφέρθηκαν: η ανθεκτικότητα σε άμμο, σκόνη και βρωμιές, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη, η ανθεκτικότητα της οθόνης σε γρατζουνιές, ρωγμές και σπασίματα και η ανθεκτικότητα της συσκευής στις πτώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα