Cyprus Airways: Ένας χρόνος στην γραμμή Αθήνα – Λάρνακα

Cyprus Airways: Ένας χρόνος στην γραμμή Αθήνα – Λάρνακα

Η νέα, ιδιωτική πλέον, Cyprus Airways συμπλήρωσε έναν χρόνο παρουσίας στην σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Κύπρου μεταφέροντας 77.000 επιβάτες

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε η πτήση Αθήνα – Λάρνακα της Cyprus Airways, έχοντας διακινήσει 77.000 επιβάτες (από τις 29/3/18 έως τις 31/3/19).

Στο εφετινό θερινό πρόγραμμα, η Cyprus δρομολογεί 7 εβδομαδιαίες πτήσεις στην Αθήνα, 4 στη Θεσσαλονίκη και 2 σε Ηράκλειο, Σκιάθο και Ρόδο.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια στο δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα και είμαστε περήφανοι που σε ένα χρόνο καταφέραμε να επεκταθούμε με την εισαγωγή καθημερινών πτήσεων. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό και τα μέσα ενημέρωσης για τη στήριξή τους», δήλωσε η Κική Χάιδα, Marketing Manager της Cyprus Airways, υπογραμμίζοντας ότι η εταιρεία πρόκειται να αυξήσει τον στόλο των αεροσκαφών της στα 4 Airbus A319 έως την άνοιξη του 2020.

Για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η ανάπτυξη της Cyprus είναι σημαντική, δεδομένου ότι η κυπριακή αγορά είναι η 6ημεγαλύτερη αγορά διεθνών επιβατών, σημειώνοντας αύξηση 7% το 2018.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.

Η εταιρεία έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής κατηγορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα