Γυαλιά Ηλίου από την TOMS

Γυαλιά Ηλίου από την TOMS

Η TOMS παρουσιάζει για πρώτη φορά Γυαλιά Ηλίου  - Το επόμενο One for One Προϊόν

Με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, η TOMS  θα βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη.

One for One™

H TOMS λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη δεύτερη γραμμή προϊόντων της, τα Γυαλιά Ηλίου TOMS.

Η εκπληκτική συλλογή γυαλιών Ηλίου της TOMsS θα γίνει εκεί ? τότε ?

Με τα Γυαλιά Ηλίου, η TOMS καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία επιτακτική ανάγκη στον κόσμο. Το να βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονται να αποκατασταθεί η όραση τους.

Ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, έψαχνε επί μήνες για το επόμενο προϊόν της εταιρείας της οποίας η φιλοσοφία είναι το One for One, και κατέληξε στα γυαλιά κάνοντας δημοσίως την αποκάλυψη σε εκατοντάδες οπαδούς στη Σάντα Μόνικα.

www.TOMS.com/eyewear

Πιο συγκεκριμένα, ο Blake Mycoskie δήλωσε «Από το 2007, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο της TOMS One for One, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλα προϊόντα πέραν των παπουτσιών ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η όραση είναι μια βασική ανάγκη. Η απώλεια της όρασης έχει μια δραματική επίδραση στη ζωή, την οικογένεια και το κοινωνικό κύκλο ενός ατόμου. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βγάζοντάς τους από το περιθώριο».

Με τα Γυαλιά Ηλίου, η TOMS καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία επιτακτική ανάγκη στον κόσμο. Το να βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονται να αποκατασταθεί η όραση τους.

Με την αγορά ενός ζευγαριού Γυαλιών, η TOMS θα αποκαταστήσει την όραση ενός ανθρώπου.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό? 

1. Με παροχή γυαλιών οράσεως

2. Με χειρουργική επέμβαση καταρράκτη

3. Με ιατρική περίθαλψη

Ο συνεργάτης της TOMS σε αυτή την προσπάθεια είναι το Seva Foundation (www.seva.org). Βασισμένη στη βόρεια Καλιφόρνια, η Seva εφαρμόζει προγράμματα και τεχνικές πρόληψης της τύφλωσης καθώς και προγράμματα αποκατάστασης της όρασης για πάνω από 30 χρόνια. Τα προγράμματα της  Seva  έχουν βοηθήσει σχεδόν 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δουν ξανά.

Οι χώρες του Νεπάλ, του Θιβέτ και της Καμπότζη είναι οι πρώτες στις οποίες η TOMS Eyewear θα ξεκινήσει τις Giving ενέργειες.

Κάθε σχέδιο έχει μια εικονική σχεδίαση με έμφαση στη λεπτομέρεια. Τα γυαλιά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One ™. Η πρώτη λωρίδα αντιπροσωπεύει τον αγοραστή των γυαλιών. Η λωρίδα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομο του οποίου θα βοηθηθεί η όραση και η μεσαία λωρίδα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά!

Ο Blake Mycoskie πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε με ταπεινότητα τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, και δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς την αφοσίωση και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων, από τους ιδιώτες εταίρους μας, τους καταπληκτικούς Giving συνεργάτες μας, τους αμέτρητους πελάτες μας, τους εργαζόμενους στην TOMS και φυσικά, την οικογένεια και τους φίλους μας παντού. Με τα Γυαλιά TOMS, αισθανόμαστε σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή, και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να δώσουμε. "

Τι λένε οι Στατιστικές

Σύμφωνα με πηγές *, η τύφλωση και τα προβλήματα όρασης είναι η έβδομη μεγαλύτερη αναπηρία για την υγεία στον κόσμο. Σχεδόν 284 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν προβλήματα όρασης, και σχεδόν το 90% ζει σε αναπτυσσόμενες χώρες. Τα δύο τρίτα των ανθρώπων που είναι τυφλοί είναι γυναίκες. Τριάντα εννέα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο είναι τυφλοί, και περισσότερα από 18 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο πάσχουν από τύφλωση ή μειωμένη όραση.

Στατιστική πηγές: * Vision2020.org και who.int

Σχετικά με την TOMS:

Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for One ™. Μέχρι σήμερα, η TOMS έχει δώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ζευγάρια καινούρια παπούτσια για τα παιδιά. Τον Ιούνιο του 2011, η TOMS επεκτάθηκε σε ένα δεύτερο One for One προϊόν. Τα Γυαλιά TOMS με στόχο να συμβάλλει στη διάσωση και αποκατάσταση της όρασης σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Σχετικά με το Seva Foundation:

Το SEVA Foundation είναι πιο ευρέως γνωστό για τα καινοτόμα προγράμματα φροντίδας των ματιών στην Ασία, την Αφρική και άλλα μέρη του κόσμου, τα οποία έχουν βοηθήσει πάνω από τρία εκατομμύρια ανρώπους να ανακτήσουν την όραση τους μέσω της χειρουργικής επέμβαση του καταρράκτη. Η Seva αποτελεί μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες πρωτοβουλίες για τη μείωση της τύφλωσης και των προβλημάτων όρασης. Η Seva συνεργάζεται επίσης με μεγάλα ακαδημαϊκά ιδρύματα σε αναπτυσσόμενες χώρες για να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ειδικούς φροντίδας ματιών. (www.seva.org)

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο event της TOMS όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλη τη νέα Συλλογή Άνοιξη 2013 Γυαλιών Ηλίου της ΤOMS αλλά και να σας εξηγήσουμε από κοντά πώς η TOMS βοηθάει στην αποκατάσταση όρασης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη! One for One!

SHARE: