HNC Coin: Το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα δεν έχει πια για CEO τον Βαγγέλη Τσάπα

HNC Coin: Το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα δεν έχει πια για CEO τον Βαγγέλη Τσάπα
O Βαγγέλης Τσάπας, ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και της ναυτιλίας, είναι ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος. Eurokinissi./LATO KLODIAN

Η ομάδα που έφτιαξε και διέθεσε το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα (HNC Coin) ενημέρωσε πως ο Βαγγέλης Τσάπας δεν είναι πια ο CEO. Ο επιχειρηματίας δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ενώπιον αυτών που τον αναζητούν από την περασμένη εβδομάδα.

Ο άνθρωπος που εμφανιζόταν ως ο CEO της HNC Revolution, εταιρίας που διαχειριζόταν το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα (Hellenic Coin -HNC Coin), επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και της ναυτιλίας και χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλης Τσάπας, εξακολουθεί να μην έχει παρουσιαστεί ενώπιον όσων τον αναζητούν -και ασχολούνται με τις δραστηριότητες του. Έχει βεβαιώσει πως σύντομα θα είναι στην Αθήνα, για να διευθετήσει τα πάντα.

Με ανακοίνωση, η ομάδα του HNC Coin πρόλαβε την άφιξη και τις όποιες εξελίξεις είχε προγραμματίσει ο κύριος Τσάπας, ενημερώνοντας πως πλέον ο επιχειρηματίας δεν είναι ο διευθύνων σύμβουλος του κρυπτονομίσματος.

“Mε αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, η ομάδα του HNC Coin είναι υποχρεωμένη να προβεί στις εξής απαραίτητες διευκρινίσεις:

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο κος Τσάπας δεν είναι πλέον CEO του HNC Coin και ως εκ τούτου δεν έχει καμία συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων από την εύρυθμη λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη του project του κρυπτονομίσματος HNC Coin. Ο κος Τσάπας εισήλθε στο project, στη θέση του CEO, τον Φεβρουάριο του 2020.

Το HNC Coin ιδρύθηκε τον Φεβρουάριου του 2015 ως το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Είναι αντιληπτό, ότι ο κος Τσάπας δεν είναι ούτε ο ιδρυτής, ούτε ο ιδιοκτήτης του HNC Coin, όπως εσφαλμένα μνημονεύουν πολλά άρθρα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Κανένα κρυπτονόμισμα δεν έχει ιδιοκτήτη και το HNC Coin δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ιδιοκτήτες του HNC Coin είναι οι χιλιάδες κάτοχοι πορτοφολιών του από όλες τις χώρες του κόσμου. Η υπάρχουσα ομάδα του HNC Coin, κάνει πυρετώδη προσπάθεια με συνεχείς συζητήσεις και επαφές με υπάρχοντες και νέους επενδυτές και έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τον κορμό μιας έμπειρης ομάδας με επενδυτική γνώση, συνέπεια και ευθύνη η οποία αναλαμβάνει την συνέχιση και ανάπτυξη του project.

Η καινούρια ομάδα (που θα ανακοινωθεί σύντομα) είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση ενδιαφερόμενου/ων επενδυτή/ων που επιθυμεί/ουν  να συμμετάσχει/ουν και να ενισχύσουν το ήδη υπάρχον επενδυτικό σχήμα, κάνοντας το ακόμα πιο δυνατό και αποκεντρωμένο.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι επειδή τα ανακριβή δημοσιεύματα που αφορούν το HNC Coin όλο και πληθαίνουν και επηρεάζουν την ψυχολογία των χιλιάδων επενδυτών και την πορεία του νομίσματος, επιφυλασσόμεθα να προβούμε σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να προφυλάξουμε την αξιοπιστία  του project και τους επενδυτές του, από αβάσιμες δυσφημίσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα