ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Νέα και ειδήσεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα με την εγκυρότητα του news247.gr. Όλα όσα συμβαίνουν στην παγκόσμια αγορά κρυπτονομισμάτων και ενημερώσεις για την πορεία του Bitcoin, του Etherum και των λοιπών κρυπτονομισμάτων στο NEWS 24/7.

Liverpool

Λίβερπουλ: Εταιρία κρυπτονομισμάτων θέλει με τη χορηγία της να σπάσει το κατεστημένο στο ποδόσφαιρο

Η Λίβερπουλ είναι πολύ πιθανό να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει ως κύριο χορηγό στη φανέλα της εταιρεία κρυπτονομίσματος. Το Athletic αποκάλυψε διαπραγματεύσεις των "reds" για την περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τη Standard Chartered.

ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων

Ρωσία: "Τέλος" οι συναλλαγές με κρυπτονομίσματα

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) έπεισε την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας να προχωρήσει στην πλήρη απαγόρευση των συναλλαγών με κρυπτονομίσματα. Στα 7 τρις ρούβλια ο συνολικός όγκος των bitcoin στη χώρα.

O Kιμ Γιονγκ Ουν έχει εξασφαλίσει ποσό μεγαλύτερο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, τα πέντε τελευταία χρόνια, μέσω κλοπών κρυπτονομισμάτων.

Κρυπτονομίσματα: Το απίστευτο ποσό που έκλεψαν Βορειοκορεάτες hackers σε ένα χρόνο

Εταιρία αναλύσεων blockchain αποκάλυψε πως hackers της Βόρειας Κορέας έχουν κλέψει κρυπτονομίσματα, για ποσό μεγαλύτερο του 1.5 δισεκατομμυρίου δολαρίων την τελευταία πενταετία. Ποια προτιμούν -και δεν είναι τα bitcoin.

Ο Κρεγκ Ράιτ υποστηρίζει από το 2016 πως είναι αυτός που έφτιαξε τα bitcoins. Δικαστική διαμάχη, με την οικογένεια αποβιώσαντα συνεργάτη του, τον καλεί να αποδείξει αυτά που λέει.

Bitcoin: Ο άνδρας που λέει πως το δημιούργησε θα κρατήσει κρυπτονομίσματα αξίας 54 δισ. δολαρίων

Ο Αυστραλός μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, Κρεγκ Ράιτ, ο οποίος διατείνεται από το 2016 πως είναι ο Satoshi Nakamoto -δηλαδή ο εφευρέτης των bitcoins υποσχέθηκε να αποδείξει ότι είναι αυτός που λέει.

O Βαγγέλης Τσάπας, ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και της ναυτιλίας, είναι ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος.

HNC Coin: Το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα δεν έχει πια για CEO τον Βαγγέλη Τσάπα

Η ομάδα που έφτιαξε και διέθεσε το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα (HNC Coin) ενημέρωσε πως ο Βαγγέλης Τσάπας δεν είναι πια ο CEO. Ο επιχειρηματίας δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ενώπιον αυτών που τον αναζητούν από την περασμένη εβδομάδα.

O Βαγγέλης Τσάπας, ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και της ναυτιλίας, είναι ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος.

Κρυπτονομίσματα: Ο Βαγγέλης Τσάπας, το πρώτο ελληνικό HNC Coin, και η ακτινογραφία της ψηφιακής αγοράς

Όλα όσα θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε για τα κρυπτονομίσματα και το πρώτο ελληνικό cryptocurrency, που πληροφορίες αναφέρουν πως ερευνάται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Bitcoin

Γερμανία: Κατασχέθηκαν bitcoin αξίας 50 εκατ. ευρώ - Ποιος είναι όμως ο κωδικός τους;

Bitcoin αξίας 50 εκτ. ευρώ κατασχέθηκαν από έναν άνδρα στην Γερμανία, ο οποίος αρνείται να δώσει τον κωδικό πρόσβασης, ενώ όσο βρίσκεται στην φυλακή η αξία τους αυξάνεται.

Μαροκινοί χάκερς εξαφάνισαν κρυπτονομίσματα αξίας 260.000€ από το ψηφιακό πορτοφόλι Έλληνα

Μαροκινοί χάκερς εξαφάνισαν κρυπτονομίσματα αξίας 260.000€ από το ψηφιακό πορτοφόλι Έλληνα

Συνελήφθησαν δύο Μαροκινοί καθώς βρέθηκαν στα ψηφιακά τους πορτοφόλια κρυπτονομίσματα αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι η πρώτη υπόθεση ανάλογου είδους στην Ελλάδα και ίσως από τις πρώτες πανευρωπαϊκά.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι

Το κρυπτονόμισμα Libra στο μικροσκόπιο του Ντράγκι

Τον οικονομικό κίνδυνο από τη χρήση των τεράστιων βάσεων δεδομένων που διαθέτουν τεχνολογικές εταιρείες όπως το Facebook επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Χτύπησε καμπανάκι για το "σχέδιο Libra"