Η ΑΒ Βασιλόπουλος για την κλοπή γάλακτος στον Βόλο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος για την κλοπή γάλακτος στον Βόλο

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος μετά από δημοσιεύματα που την ενέπλεκαν στο περιστατικό με την κλοπή γάλακτος από σούπερ μάρκετ

Θέση μέσω ανακοίνωσης πήρε η ΑΒ Βασιλόπουλος τόσο για το περιστατικό της κλοπής γάλακτος από νεαρό πατέρα απαντώντας παράλληλα σε δημοσιεύματα που ήθελαν την εταιρεία να έχει καταθέσει μήνυση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της AB Βασιλόπουλος αναφέρει:

Όπως γνωστοποιήθηκε, μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκε περιστατικό κλοπής βρεφικού γάλακτος σε κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το περιστατικό αυτό συσχετίστηκε εντελώς λανθασμένα με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό σε κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Βόλο και συνεπώς δεν έχουμε προβεί σε οποιαδήποτε μήνυση. Τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση κατάστημά μας και ουδεμία σχέση έχουν με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

ADVERTISING

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαχρονικά και με συνέπεια λειτουργεί πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες της και ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους που μέσα στην κρίση, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΒ Βασιλόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βόλος: Συνελήφθη άνεργος πατέρας - Έκλεψε κουτιά γάλα για το παιδί του

Πλαστική σακούλα: Το 'κόλπο' που εφάρμοσαν αρκετοί την πρώτη μέρα για να μην πληρώσουν το τέλος

SHARE:

24Media Network