Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

IKEA

Τρέχουμε για τα παιδιά, με την IKEA Running Team

Για μία ακόμη χρονιά, η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS είναι χορηγός στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Απριλίου.

Περισσότεροι από 1.000 δρομείς, εργαζόμενοι της ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS καθώς και πελάτες θα τρέξουν με την ΙΚΕΑ Running Team τόσο στην κλασσική διαδρομή των 42Χλμ, όσο και στους παράλληλους αγώνες των 10Χλμ και 5Χλμ, για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τα παιδιά.

Η ΙΚΕΑ, με τη συμμετοχή της στον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ενισχύει το Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2013 και μέσω της οποίας στηρίζει και εξοπλίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της χώρας.

ikea
ikea

Την ομάδα, για το σκοπό αυτό, θα ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους οι Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης Τότσικας, Τόνια Σωτηροπούλου, Θοδωρής Μαραντίνης, Μάνος Γαβράς, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Γιώργος Λέντζας και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης. Για το 2018, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2018 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει 10 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Στην ΙΚΕΑ και στον Όμιλο FOURLIS πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.

Η ΙΚΕΑ σας προσκαλεί στο περίπτερό της, στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, το Σάββατο 31/03 και την Κυριακή 01/04 για ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις. Τα μέλη της ομάδας ΙΚΕΑ Running Team μπορούν να παραλάβουν τις συμμετοχές τους από το περίπτερο της ΙΚΕΑ το Σάββατο 10.00-17.00.

SHARE:

24Media Network