Η οικογένεια του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μεγάλωσε!

Η οικογένεια του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μεγάλωσε!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ καλωσορίζει τον Νικόλα Στράγγα.

Η σχολή Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ καλωσορίζει τον αγαπημένο κριτή του Bake Off και κορυφαίο Pastry Chef, Νικόλα Στράγγα. Ο Νικόλας Στράγγας γεννήθηκε στον Πειραιά και εδώ και 16 χρόνια ζει και εργάζεται ως Pastry Chef στη Δανία, όπου είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή Bake Οff, όπου συμμετείχε ως κριτής μαζί με τον “δικό μας” Άκη Πετρετζίκη. Την ίδια εκπομπή παρουσιάζει στη Δανία με τεράστια επιτυχία από το 2011, ενώ διατηρεί “μπουτίκ επιδορπίου”, το Strangas Dessert Boutique, στην Κοπεγχάγη. Σπεσιαλιτέ του τα μακαρόν!

Ο Νικόλας Στράγγας έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο εξειδικευμένα masterclasses ειδικά για τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής στις 20 Μαρτίου και στις 2 Απριλίου.

Θέμα των σεμιναρίων “The art of individual desserts, creams & herbs”, στο πλαίσιο των οποίων παρουσιάστηκαν γλυκές δημιουργίες και γευστικοί συνδυασμοί με άρωμα Ελλάδας: δεντρολίβανο, θυμάρι, μέλι, πορτοκάλι, τσάι του βουνού ήταν οι πρώτες ύλες.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην παρουσίαση καθώς τα γλυκά του Στράγγα είναι φτιαγμένα με τρόπο ώστε να “κοσμούν” τη βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου ή το menu ενός gourmet εστιατορίου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα