Η Sony έχει επιλέξει μια σειρά προϊόντων που είναι ιδανικά για το απόλυτο καλοκαιρινό σας πάρτι

Η Sony έχει επιλέξει μια σειρά προϊόντων που είναι ιδανικά για το απόλυτο καλοκαιρινό σας πάρτι

Ενώ η θερμοκρασία ολοένα κι ανεβαίνει, ήρθε ο καιρός να βγείτε μια βόλτα στο πάρκο, να οργανώσετε ένα πάρτι ή ακόμα και ένα mini «φεστιβάλ» στην ταράτσα σας...

Πάρτι όποτε και όπου βρεθείτε, με EXTRA BASS ηχεία

Για πάρτι στην παραλία ή για το πάρτι πριν το φεστιβάλ, εξοπλιστείτε με τα Bluetooth EXTRA BASS ηχεία της Sony. Τα μοντέλα SRS-XB21, SRS-XB31 και SRS-XB41 είναι ιδανικά για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο. Αυτά τα ασύρματα ηχεία έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορούν να αντέξουν τους έντονους κραδασμούς των μπάσων, προσφέρουν λειτουργίες DJ και εξασφαλίζουν έντονο, βαθύ ήχο. Χάρη στο LIVE SOUND, ο ήχος είναι πολύ ρεαλιστικός, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην καρδιά της συναυλίας.

ADVERTISING

Τα μοντέλα αυτά είναι εξοπλισμένα με φώτα ηχείου που συγχρονίζονται με το ρυθμό της μουσικής. Φυσικά, είναι επίσης δυνατό να απενεργοποιήσετε εντελώς τον φωτισμό, εάν το επιθυμείτε. Τα φωτορυθμικά είναι ενσωματωμένα στα μοντέλα XB31 και XB41. Τα ηχεία μπορούν επίσης να τοποθετηθούν τόσο οριζόντια, όσο και κατακόρυφα, ενώ χάρη στη USB θύρα που διαθέτουν, μπορούν να φορτίσουν το smartphone σας.

Μια στιγμή χαλάρωσης με τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου

Μετά από ένα έντονο πάρτι, τα WH-1000XM2 σας προσφέρουν μια απολαυστική στιγμή χαλάρωσης, αφού είναι ικανά να αποτρέψουν θορύβους του περιβάλλοντος. Τα WH-1000XM2 διαθέτουν την καλύτερη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου στον κόσμο, τις δυνατότητες Ambient Sound και ένα Personal Noice Canceling Optimizer. Τοποθετώντας την παλάμη του χεριού σας στην εξωτερική επιφάνεια του ακουστικού των 1000XM2, η λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου απενεργοποιείται προσωρινά. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατό να συζητήσετε ή να ακούσετε μια ανακοίνωση χωρίς να χρειάζεται να χαμηλώσετε την ένταση των ακουστικών σας ή να τα απενεργοποιήσετε εντελώς.

Εκτός από μια άνετη θύρα και διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν επίσης λειτουργία γρήγορης φόρτισης που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική 70 λεπτών μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Τα WH-1000XM2 είναι ιδανικά για να πάτε σε ένα φεστιβάλ ή για μια στιγμή χαλάρωσης στην εξοχή.

Η βραδιά ολοκληρώνεται καλύτερα με ένα afterparty, ενισχύστε το με ένα σύστημα ήχου υψηλής ισχύος

Κλείστε με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά μετά από ένα φεστιβάλ, με ένα afterparty. Χάρη στο σύστημα ήχου υψηλής ισχύος, μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο πάρτι οπουδήποτε. Τα MHC-V41D, MHC-V71D και MHC-V81D παράγουν ισχυρό ήχο και προσφέρουν διάφορες λειτουργίες DJ. Αυτά τα all-in-one συστήματα ψυχαγωγίας είναι εύκολα στη μεταφορά, αφού είναι πολύ συμπαγή.

Η Sony έχει επιλέξει μια σειρά προϊόντων που είναι ιδανικά για το απόλυτο καλοκαιρινό σας πάρτι

Αυτά τα ηχεία για πάρτι παρέχουν δυνατό ήχο με ένταση, χάρη στη τεχνολογία Smart High Power. Το χαρακτηριστικό αυτό αυξάνει την ηχητική πίεση με αποτέλεσμα ένα μαγευτικό ήχο. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας EXTRA BASS εγγυάται βαθιά μπάσα και έντονη ατμόσφαιρα ακριβώς σαν να βρίσκεστε σε συναυλία. Επιπλέον, οι τεχνολογίες ήχου Clear Audio+ και DSEE εξοπλίζουν τα ηχεία για φυσική αναπαραγωγή του ήχου.

Τα V71D και V81D συνεργάζονται αρμονικά με ένα "Spread Sound Generator", υπεύθυνο για τη δημιουργία μίας ατμόσφαιρα πάρτι, πιο ρεαλιστική από ποτέ. Χάρη σε αυτή την εφαρμογή, ο ήχος διαχέεται σε όλο το δωμάτιο! Το high-end μοντέλο (MHC-V81D) είναι εξοπλισμένο με λειτουργία 360° LIVE SOUND. Το αποτέλεσμα; Τα φώτα είναι ορατά παντού και η πίστα μετατρέπεται σε πραγματική ντίσκο. Αυτά τα ηχεία είναι επίσης εξοπλισμένα με τεχνολογία LIVE SOUND.

Το κορυφαίο μοντέλο των συστημάτων ήχου υψηλής ισχύος

Εξαιρετικά δυνατό, αυτό τo πανίσχυρο σύστημα ήχου υψηλής ισχύος, σας επιτρέπει να μεταφέρετε την ατμόσφαιρα και τον ήχο της συναυλίας στο σπίτι σας. Το MHC-V90DW είναι επιβλητικό, εκπέμπει έναν πολύ δυνατό ήχο και προσφέρει διάφορες λειτουργίες DJ.

Όπως και άλλα συστήματα υψηλής ισχύος ήχου, το MHC-V90DW είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Smart High Power, αλλά και με άλλες τεχνολογίες ήχου όπως EXTRA BASS, Clear Audio+ και DSEE. Το MHC-V90DW αγγίζει στο ύψος τα 170 cm και ως εκ τούτου αναμένεται να «αγγίξει» και την ψυχή σας. Ο ενσωματωμένος φωτισμός δημιουργεί μια πραγματική ατμόσφαιρα ντίσκο. Το πολύχρωμο φωτορυθμικό αποτυπώνει όμορφα μοτίβα στον τοίχο, ενώ τα led φώτα στα ηχεία αναβοσβήνουν. Αυτό το "all-in-one" σύστημα είναι εύκολο στη μεταφορά, χάρη στις ενσωματωμένες του ρόδες, αλλά και επειδή είναι πολύ συμπαγές.

Η 100% ιδανική κάμερα για να πάρεις μαζί σου στο φεστιβάλ: τεχνική τελειότητα σε ένα πολύ συμπαγές σώμα

Θέλεις να καταγράψεις κάθε στιγμή από το φεστιβάλ ή την συναυλία σε υψηλή ανάλυση; Αυτό είναι δυνατό χάρη στη APN RX0. Αυτή η φωτογραφική μηχανή ενσωματώνει την κορυφαία ποιότητα εικόνας της σειράς Sony RX σε ένα στιβαρό και εξαιρετικά συμπαγές σώμα. Είναι κατάλληλη για κάθε εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο, λόγω της αδιάβροχης της σχεδίασης, της ανθεκτικότητας σε χτυπήματα, αλλά και σε πίεση.

Η RX0 είναι ιδανική για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ταυτόχρονη σύνδεση με πολλές φωτογραφικές. Κάτι τέτοιο, σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες, βίντεο ή εικόνες σε εξαιρετικά αργή κίνηση και από διαφορετικές γωνίες.

Με ένα βάρος 110 γραμμαρίων και διαστάσεις 59 mm x 40,5 mm x 29,8 mm, είναι πολύ συμπαγής, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα, μια βραδινή συναυλία μέσα στη βροχή ή λειτουργία μέσα σε ένα σκονισμένο περιβάλλον. Είναι ιδανική για κάθε είδους εκδήλωση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και πολύ βολική λόγω του μικρού μεγέθους της.

SHARE:

24Media Network