Jumbo: Αυξημένες κατά 20% οι πωλήσεις στο οκτάμηνο στην Ελλάδα – “Καύσιμο” τζίρου οι μειώσεις τιμών

Jumbo: Αυξημένες κατά 20% οι πωλήσεις στο οκτάμηνο στην Ελλάδα – “Καύσιμο” τζίρου οι μειώσεις τιμών
Jumbo intime

Με βάση την εταρεία ο Όμιλος JUMBO συνεχίζει να μειώνει καθημερινά 150 τιμές στην γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται.

Ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, η JUMBO, συνέχισε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την στρατηγική της μείωσης τιμών, υποστηρίζει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει “ο Όμιλος JUMBO συνεχίζει να μειώνει καθημερινά 150 τιμές στην γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται, στηρίζοντας έμπρακτα τον καταναλωτή σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.”

Με βάση την εταρεία, κατά τον μήνα Αύγουστο 2023, οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση +8% περίπου, συγκρινόμενες με έναν εξαιρετικό περσινό Αύγουστο που και η Ρουμανία είχε υπεραποδώσει. Για το πρώτο οκτάμηνο του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά +18% περίπου. Ο Όμιλος θα ανακοινώσει αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2023, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά η πορεία των πωλήσεων Αυγούστου 2023:

  • Ελλάδα: Τον Αύγουστο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +9% περίπου. Συνολικά για το πρώτο οκτάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +20% περίπου σε σχέση με το 2022.
  • Κύπρος: Οι πωλήσεις των καταστημάτων κατά τον Αύγουστο του 2023 αυξήθηκαν κατά +7% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +16% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
  • Βουλγαρία: Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά +11% περίπου τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις στη Βουλγαρία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +15% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
  • Ρουμανία: Οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξης του +4% περίπου τον Αύγουστο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα όπου τα σχολεία ξεκίνησαν να λειτουργούν δια ζώσης μία εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με φέτος. Συνολικά οι πωλήσεις στη Ρουμανία για το πρώτο οκτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά +14% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα