Κορονοϊός - AB Βασιλόπουλος: Μπόνους 3 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους

Κορονοϊός - AB Βασιλόπουλος: Μπόνους 3 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους

Περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για τους 13.575 εργαζόμενους των καταστημάτων και των αποθηκών ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει η διοίκηση της AB Βασιλόπουλος.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος ενημέρωσε σήμερα ότι προχωρά στην διάθεση ποσου άνω των 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:

Με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» ανά την Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με ψυχή, δύναμη, ομαδικότητα, φροντίδα και ζήλο.

ADVERTISING

«Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε».

Βασίλης Σταύρου, Brand Presidend της ΑΒ Βασιλόπουλος
Βασίλης Σταύρου, Brand Presidend της ΑΒ Βασιλόπουλος WWW.DKARTSTUDIO.GR

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανακοίνωσε ότι «Για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες – τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας».

Σε αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή, όλοι οι εργαζόμενοι στην «ΑΒητική» Οικογένεια δίνουν μια μεγάλη «μάχη» ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας, να νιώθουν ασφαλείς και να βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται στα καταστήματα ΑΒ. Σε κάθε γειτονιά. Για κάθε οικογένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, ΑΒ Βασιλόπουλος, Σούπερ Μάρκετ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκλαβενίτης - Κορονοϊός: Μπόνους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζομένους του

Μασούτης: Διαθέτει το 30% των καθαρών ετήσιων κερδών της στους εργαζομένους της

SHARE:

24Media Network