Κορονοϊός: Απολυμάνθηκε και ανοίγει ο Μασούτης στο Πλωμάρι Λέσβου

Κορονοϊός: Απολυμάνθηκε και ανοίγει ο Μασούτης στο Πλωμάρι Λέσβου
Κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης Dimitris Mermigas

Η Μασούτης είχει προχωρήσει σε προληπτικό και οικειοθελές κλείσιμο του σούπερ μάρκετ στο Πλωμάρι Λέσβου μετά από κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενη.

Με σημερινή της ανακοίνωση η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης ενημερώνει ότι, μετά το οικειοθελές και προληπτικό κλείσιμο του καταστήματός της στο Πλωμάρι της Λέσβου, μετά από κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενη, έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει κανονικά από το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Όλες αυτές τις ημέρες, πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, τον ΕΟΔΥ και όλους τους αρμόδιους φορείς, έγινε ιχνηλάτηση όλων των ανθρώπων του καταστήματος που ήρθαν σε στενή επαφή με την εργαζόμενη που διαγνώστηκε θετική στον COVIT-19. Δεν δόθηκε σε κανέναν περαιτέρω οδηγία για νοσηλεία ή κατ’ οίκον περιορισμό.

Συγχρόνως, έγινε ενδελεχής απολύμανση στον χώρο του καταστήματος. Στο κατάστημα όπως και σε όλα τα καταστήματα Μασούτης εφαρμόζονται αυστηρές διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης οι οποίες αυτήν την περίοδο έχουν ενταθεί, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα