Κορονοϊός – ΑΒ Βασιλόπουλος: Διαγραμμίσεις και κάρτα εισόδου στα καταστήματα

Κορονοϊός – ΑΒ Βασιλόπουλος: Διαγραμμίσεις και κάρτα εισόδου στα καταστήματα

Ποια άλλα μέτρα λαμβάνει στα σούπερ μάρκετ της, η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος μετά από τις εξαγγελείες της κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

Με ανακοίνωση της η AB Βασιλόπουλος αναφέρει τα μέτρα που έχει λάβει στα σούπερ μάρκετ της με αφορμή την προστασία για την μη εξάπλωση του κορονοϊού. Στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει:

Με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων μας, όσο και των πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματά μας και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών, προχωρήσαμε στη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούμε προοδευτικά σε όλα τα καταστήματα διαγραμμίσεις, προκειμένου να τηρείται απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον δύο μέτρων, μεταξύ των πελατών, εντός του κάθε καταστήματος. Οι διαγραμμίσεις αφορούν τόσο τα ταμεία, όσο και σημεία εξυπηρέτησης, όπως το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, καθώς και τα τμήματα αλλαντικών και τυριών.

Παράλληλα, με στόχο να μην παρουσιαστούν φαινόμενα συνωστισμού και συμφόρησης, προχωρήσαμε στην εφαρμογή της οδηγίας, η οποία προβλέπει την ταυτόχρονη παραμονή εντός καταστήματος συγκεκριμένου αριθμού πελατών (1 άτομο ανά 10 τ.μ.). Σε κάθε πελάτη, χορηγούμε αριθμημένη κάρτα εισόδου την οποία θα επιστρέφει κατά την έξοδό του από το κατάστημα.

Σημειώνεται πως η ισχυρότερη θωράκιση για την υγεία μας, είναι η υπεύθυνη στάση όλων μας. Είναι σημαντικό να τηρούμε τις οδηγίες της Πολιτείας και να συνεργαζόμαστε με τους υπαλλήλους κάθε καταστήματος, έχοντας πάντα στο νου πως εργάζονται με στόχο την εξυπηρέτηση και την προστασία μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα