Lidl: Άλλαξε πολιτική στη χρήση μάσκας για τους πελάτες της στην Ελλάδα

Lidl: Άλλαξε πολιτική στη χρήση μάσκας για τους πελάτες της στην Ελλάδα
Κατάστημα της Lidl Hellas

Με ανακοίνωση της η Lidl Hellas ενημερώνει τους πελάτες ότι από αυτή την εβδομάδα ισχύουν νέα μέτρα στα καταστήματα της για την χρήση μάσκας.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα οδήγησε την διοίκηση της Lidl Hellas να αναπροσαρμόσει την πολιτική της σε ότι αφορά των είσοδο των πελατών στα καταστήματα της. Με ανακοίνωση της στην σελίδα της στο facebook ενημερώνει τους καταναλωτές η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την είσοδο τους στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας.

Ποιοι εξαιρούνται από την χρήση μάσκας στα Lidl

Όπως διευκρινίζεται από την Lidl Hellas εξαίρεση από την παραπάνω απόφαση αποτελούν τα παιδιά κάτω των τριών ετών και οι έχοντες ιατρικό ιστορικό (π.χ. Αναπνευστικά προβλήματα), εφόσον αυτό αποδεικνύεται από κατάλληλα έγγραφα.

H Lidl είναι η πρώτη αλυσίδα που ουσιαστικά προχωρά στην απαγόρευση εισόδου σε πελάτες και εργαζόμενους οι οποίοι δεν φορούν μάσκα κατά την διάρκεια εισόδου τους σε κατάστημα. Έως τώρα η χρήση μάσκας ήταν κυρίως θέμα ατομικής ευθύνης η μη χρήση της οποίας επέφερε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το δεύτερο κύμα κρουσμάτων κορονοϊού έχει επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι το πρώτο τον κλάδο των σούπερ μάρκετ καθώς έχουν εμφανιστεί κρούσματα σε καταστήματα σχεδόν όλων των αλυσίδων με αποτέλεσμα να κλείνουν για μία έως δύο ημέρες για απολύμανση, να καταστρέφονται όλα τα φρέσκα μην τυποποιημένα τρόφιμα και να υπάρχουν μαζικές αντικαταστάσεις και καραντίνα εργαζομένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα