Τα Lidl έκαναν Retweet την ΑΒ: “Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί”

Τα Lidl έκαναν Retweet την ΑΒ: “Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί”
Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στην πόλη της Αθήνας Eurokinissi

Μία κίνηση που θα συζητηθεί. Η εταιρεία Lidl Hellas υποστήριξε δημόσια την καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα που είχε διχάσει το ελληνικό διαδίκτυο.

Μέσω ανάρτησης στο Twitter, τα Lidl Hellas εκφράζουν δημόσια τη στήριξή τους στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αναδημοσιεύοντας το καρέ που είχε γίνει Viral ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα. Δίπλα στην εικόνα έγραψαν: “Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί”.

Την επίμαχη ανάρτηση που είχε κάνει η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος στις 21 Ιουνίου συνόδευε η εξής λεζάντα: “Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!”.

Σημειώνεται ότι η όμορφη αυτή φωτογραφία ενός πατέρα που φορά τσιμπιδάκια στα μαλλιά και που αφήνει την κόρη του να τον κάνει ό,τι θέλει την ώρα που παίζει – όπως και να τον βάψει σαν πριγκίπισσα-, έγινε viral στο διαδίκτυο.

Με αφορμή τον ευαίσθητο χαρακτήρα της εικόνας, αρκετοί χρήστες, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Τσιάρτας έσπευσαν να βγάλουν τη χολή τους τονίζοντας ότι η εν λόγω διαφήμιση “απαξιώνει” τον πατέρα. Ωστόσο, οι περισσότεροι έδωσαν τα εύσημα στην ΑΒ για την καμπάνια της, αναδημοσιεύοντας το καρέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα