Lufthansa: Νέα απευθείας πτήση Μόναχο – Θεσσαλονίκη

Lufthansa: Νέα απευθείας πτήση Μόναχο – Θεσσαλονίκη
Αεροσκάφος της Lufthansa AP

Η λειτουργία της νέας γραμμής Μόναχο - Θεσσαλονίκη της Lufthansa θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου του 2020, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Η Lufthansa πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο δρομολόγιο, που θα προσφέρει απευθείας πτήσεις για Θεσσαλονίκη, από το Μόναχο, για την χειμερινή περίοδο 2020. Η λειτουργία της νέας γραμμής θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου του 2020, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αεροσκάφη A320. Το νέο αυτό δρομολόγια είναι διαθέσιμο προς κράτηση από την περασμένη εβδομάδα, στο lufthansa.com ή μέσα από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μόναχο, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη σύνδεση αυτού του δημοφιλούς προορισμού με τη Γερμανία, αφού προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα καθημερινή σύνδεση της πόλης με τη Φρανκφούρτη, αλλά και με το διευρυμένο δίκτυο της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας εύκολη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτό και ακόμη περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές στους επιβάτες. Με την προσθήκη αυτή, η λίστα των προορισμών που προσφέρει η Lufthansa στην Ελλάδα επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Αθήνα, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα, εξυπηρετώντας πολλούς δημοφιλείς καλοκαιρινούς και city break προορισμούς.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο σχολίασε: “Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να συνδέουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης με δυο διαφορετικά κομβικά αεροδρόμια στη Γερμανία, αυτά του Μονάχου και της Φρανκφούρτης. Το νέο μας δρομολόγιο, που θα εξυπηρετεί τη γοητευτική αυτή πόλη τρεις φορές την εβδομάδα, θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα και να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και άψογη σύνδεση με το παγκόσμιο δίκτυό μας. Τιμώντας την μακρόχρονη ιστορία που έχουμε στην Ελλάδα, συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και να προσφέρουμε νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες μας.”

“Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τα πολυάριθμα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων διατηρητέων βυζαντινών ψηφιδωτών και τειχών. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα υπαίθριο μουσείο βυζαντινής ιστορίας και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική πολιτιστική εμπειρία για όλους. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτός ο νέος προορισμός από το Μόναχο θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από τους επιβάτες μας.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα