Μακεδονικός Χαλβάς: Στιγμές γεμάτες αθλητισμό, δύναμη και ενέργειαστο 8o Spetses Mini Marathon!

Μακεδονικός Χαλβάς: Στιγμές γεμάτες αθλητισμό, δύναμη και ενέργειαστο 8o Spetses Mini Marathon!
Nikos Karanikolas © 2018

Το Spetses Mini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε και φέτος με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων και τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που μοίρασε δύναμη, ενέργεια και απόλαυση σε όλους!

Η φετινή, όγδοη κατά σειρά, διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού στις ηλιόλουστες Σπέτσες, μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας στις5 Οκτωβρίου το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος στο εστιατόριο «Το Νερό της Αγάπης». Στο πλαίσιο αυτού, αθλητές και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι σε ξεχωριστές γαστριμαργικές δημιουργίες.

Nikos Karanikolas © 2018

Την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησαν φέτος οι δημοσιογράφοι Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης, οι οποίοι έκαναν SUP, έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και έδωσαν στη διοργάνωση μια μοναδική διάσταση αισιοδοξίας με την ενέργεια και την καλή τους διάθεση!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα