Μαρινόπουλος: Σκηνές ροκ λίγο πριν από την αίτηση για τον πτωχευτικό κώδικα

Μαρινόπουλος: Σκηνές ροκ λίγο πριν από την αίτηση για τον πτωχευτικό κώδικα

Πρωτόγνωρες καταστάσεις εξελίχθηκαν στα καταστήματα της Μαρινόπουλος σήμερα το πρωί σύμφωνα με τους εργαζόμενους. Την 1η Ιουλίου κρίνεται το μέλλον της επιχείρησης

Όποιος πρόλαβε το χρήμα είδε. Οι προμηθευτές των καταστημάτων Μαρινόπουλος, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί ότι τα χειρότερα έρχονται προχώρησαν με ένδικα μέσα σε κατασχέσεις, προϊόντων, χρημάτων που ήταν στα ταμεία και εξοπλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους σήμερα το πρωί υπήρξαν τέτοιες κινήσεις σε Κολωνάκι, Κηφισιά, Αμπελόκηπους και Άλιμο και συνεχίστηκαν ακόμη και μετά τις καταθέσεις της κατάσχεσης καθώς δεν είχε γίνει γνωστή η κίνηση. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι και την ώρα που γράφονταν το ρεπορτάζ η εταιρεία δεν είχε ενημερώσει για τις εξελίξεις η οποίες έγιναν γνωστές από το δικαστικό ρεπορτάζ.

Σε ερωτήσεις εργαζομένων προς τους προϊστάμενους σχετικά με τις εξελίξεις η απάντηση που λάμβαναν ήταν ότι οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο δεν ευσταθούσαν και ότι η εταιρεία συνεχίζει “κανονικά” την λειτουργία της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εργαζόμενοι του ομίλου είναι διασπασμένοι καθώς πέρα από το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Carrefour – Μαρινόπουλος DIA, το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται εκτός γραμμής, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, συνδικαλιστικός φορέας που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ και τάσσεται υπερ πιο δυναμικών κινητοποιήσεων.

Μαρινόπουλος: Σκηνές ροκ λίγο πριν από την αίτηση για τον πτωχευτικό κώδικα

Για σήμερα το απόγευμα στις 5 είχε προγραμματισθεί συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Μαρινόπουλος στον Άλιμο την οποία στηρίζουν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Μαρινόπουλος: 1η Ιουλίου κρίνεται το μέλλον της επιχείρησης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μαρινόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Mαρινόπουλος: 1η Ιουλίου κρίνεται το μέλλον της επιχείρησης. Αγωνία για 13.000 εργαζόμενους

SHARE:

24Media Network