Νέα σειρά BIC Limited Collection

Νέα σειρά BIC Limited Collection

Δοκιµάστε την πριν εξαντληθεί

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, τα καλσόν ορίζουν το στυλ µας! Έκαναν έντονη την εµφάνισή τους στα διεθνή catwalk και πλέον αποτελούν το must-have accessory για µια ολοκληρωµένη εµφάνιση… που αφήνει το στίγµα στο πέρασµά της. H BIC ως ηγέτης στην κατηγορία των καλσόν, παρακολουθεί τις τάσεις της µόδας, εµπνέεται και δηµιουργεί µια νέα limited σειρά µε fashion καλσόν και καλτσάκια.

Με τη σειρά BIC Limited Collection η µόδα γίνεται πιο προσιτή από ποτέ!

ADVERTISING

Tο δίχτυ συναντά το πουά, όταν οι πέρλες έρχονται να παίξουν µε την πιο θηλυκή µας πλευρά, ενώ τα καλσόν µε έντονα χρώµατα είναι εδώ για τις πιο…bold στιγµές µας κάνοντας την δική τους δήλωση! Οι φιόγκοι έρχονται να δηλώσουν το νέο δυναµικό ροµαντισµό και τα glitter κάνουν το δικό τους statement ολοκληρωτικά ή ως αξεσουάρ!

H νέα σειρά περιλαµβάνει τρία σχέδια καλσόν:

o Καλσόν µε διακριτικό δίχτυ και σχέδιο µίνι πουά

o Καλσόν opaque µε glitter

o Καλσόν οpaque σε έντονα χρώµατα πετρόλ και µπορντώ

Ενώ για αυτούς που αναζητούν ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ, η σειρά προτείνει τρία σχέδια καλτσάκια:

o Καλτσάκια µε φιόγκο σε ασπρόµαυρα µοτίβα καρώ και ψαροκόκκαλο

o Καλτσάκια µε γκλίτερ ριγέ σε µαύρες και µπλε αποχρώσεις

o Καλτσάκια µε πέρλες σε µαύρο χρώµα

H νέα σειρά είναι διαθέσιµη τώρα και για περιορισµένη χρονική περίοδο σε επιλεγµένα καταστήµατα αλυσίδων σουπερµάρκετ και σε γνωστή αλυσίδα καλλυντικών.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε ειδικό, πρωτότυπο stand που θυµίζει γυναικεία ντουλάπα.

Παράλληλα µε το νέο λανσάρισµα, είναι live σχετικός διαγωνισµός στο Ιnstagram. Ανεβάζοντας post στο Instagram φωτογραφίζοντας τη συσκευασία ή φορώντας τα προϊόντα της νέας σειράς BIC Limited Collection µε το hashtag #BICauseFashionisYou, οι καταναλωτές µπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν styling sessions µε επαγγελµατία στυλίστα, δωροεπιταγές ή προϊόντα BIC. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισµό υπάρχουν εδώ.

BIC Limited Collection, Unlimited trend! #BICauseFashionisYou #BICLimitedCollection #BICGreece

SHARE:

24Media Network