Nova Mobile: Ξεκινάνε οι δοκιμαστικές κλήσεις

Nova Mobile: Ξεκινάνε οι δοκιμαστικές κλήσεις

Ο τέταρτος παίκτης στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, η Nova Mobile ξεκινάει δοκιμαστικές κλήσεις από την επόμενη εβδομάδα. Πότε θα κάνει επίσημη πρεμιέρα.

Δοκιμαστικές κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα η Nova στο πλαίσιο των ετοιμασιών για το λανσάρισμα που αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο, καθώς εργαζόμενοι, συνεργάτες και επιλεγμένοι συνδρομητές θα είναι οι πρώτοι χρήστες που θα τεστάρουν τις υπηρεσίες Nova Mobile.

Η διοίκηση της Nova το τελευταίο διάστημα προετοιμαζόταν συστηματικά για την είσοδο τους στην κινητή τηλεφωνία, προκειμένου να προσφέρει συνολική κάλυψη των αναγκών της ελληνικής οικογένειας, θωρακίζοντας έτσι περισσότερο την στρατηγική αξία της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι για να γίνει δυνατή η είσοδος της Nova στην κινητή τηλεφωνία ως MVNO (εικονικός πάροχος), χρειάστηκε η διοίκηση της Forthnet να προσφύγει στην ΕΕΤΤ για διαιτησία τον Οκτώβριο του 2016 λόγω των παράλογων απαιτήσεων στις τιμές χονδρικής που πρότειναν οι πάροχοι δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Μετά από διαδικασίες που διήρκεσαν περισσότερα από 2 χρόνια, που κατέληξαν σε θετική απόφαση της ΕΕΤΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με αποτέλεσμα και να υπογραφεί η σχετική σύμβαση MVNO τον Ιούνιο του 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα