Ο Δημήτρης Μάρης στο International Leadership Summit του State Legislative Leaders Foundation

Ο Δημήτρης Μάρης στο International Leadership Summit του State Legislative Leaders Foundation
O ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και ο πρόεδρος του State Legislative Leaders Foundation, Stephen G. Lakis

Η διεξαγωγή του φετινού συνεδρίου του State Legislative Leaders Foundation στη χώρα μας σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας μεγαλύτερης και στενότερης συνεργασίας και παρουσίας του οργανισμού στην Ελλάδα.

Ισχυρή ήταν η παρουσία του ιδιοκτήτη και Προέδρου της 24MEDIA Δημήτρη Μάρη στο International Leadership Summit του State Legislative Leaders Foundation, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της διεθνούς παρουσίας του, το State Legislative Leaders Foundation πραγματοποίησε το φετινό του συνέδριο στην Ελλάδα, επιλογή διόλου τυχαία καθότι ο πρόεδρος του οργανισμού Stephen G. Lakis είναι ελληνικής καταγωγής. Η διεξαγωγή του φετινού συνεδρίου του State Legislative Leaders Foundation στη χώρα μας σηματοδοτεί και το ξεκίνημα μιας μεγαλύτερης και στενότερης συνεργασίας και παρουσίας του οργανισμού στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και η εταιρεία Stoiximan ήταν χορηγοί του συνεδρίου, με ισχυρή παρουσία στελεχών καθ’ολη τη διάρκειά του.

Κατά τη διάρκεια μεσημεριανού γεύματος που παρέθεσε ο οργανισμός στο εστιατόριο Διόνυσος, ο αρχιεπίσκοπος της Αμερικής Σεβασμιώτατος Ελπιδοφόρος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους, ζωντανά, μέσω σύνδεσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και δύο αγιορείτες μοναχοί, που μετέφεραν το κλίμα του Αγίου Όρους και περιέγραψαν τις διαδικασίες που το καθιστούν μία από τις αρχαιότερες δημοκρατίες του κόσμου.

O ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και ο πρόεδρος του State Legislative Leaders Foundation, Stephen G. Lakis

Επίσης, η Stoiximan παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο Ιθάκη, παρουσία όλων των εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής των ΗΠΑ καθώς και της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να μπορούν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα. Παρόντες ήταν τα 30 από τα 37 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού που συμμετείχαν στη διεθνή αυτή διοργάνωση. Ανάμεσά τους, οι Πρόεδροι Γερουσίας της Λουιζιάνα και της Μοντάνα, οι Πρόεδροι pro temp της Νεβάδα, Βόρεια Καρολίνα, Αίνταχο, Ντελαγουερ, Κονέκτικατ, Ομιλητές της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λουιζιάνα, Μασαχουσέτη, Νιου Μέξικο, Μέιν, Μισισίπι, Οκλαχόμα, Αλαμπάμα και άλλοι.

To State Legislative Leaders Foundation είναι ένας ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός οργανισμός υψηλού κύρους με μακρά ιστορία, καθώς δημιουργήθηκε από τις προσπάθειες νομοθετικών μεταρρυθμίσεων της δεκαετίας του ’70. Στόχος του είναι να παρέχει δυνατότητες ανάπτυξης και εκπαίδευσης σε θέματα ηγεσίας και νομοθεσίας στους εκπροσώπους της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής των ΗΠΑ. Πρόκειται για τον μοναδικό οργανισμό που εκπροσωπεί και τους 360 νομοθετικούς ηγέτες των ΗΠΑ, ενώνοντας όλους τους Προέδρους της Γερουσίας, τους Ομιλητές της Βουλής των Αντιπροσώπων, τους ηγέτες της πλειοψηφίας της Γερουσίας, τους ηγέτες της μειοψηφίας της Γερουσίας και τους Pro Tempore ηγέτες. Σήμερα, το Διοικητικό του Συμβούλιο αποτελείται από 37 μέλη, με ισότιμη αντιπροσώπευση ανάμεσα σε Δημοκράτες και Ρεπουμπλικάνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα