Δημήτρης Μάρης για τη δημιουργία του Ιδρύματος Kaizen: “Ανάπτυξη σημαίνει επιτυχία, και επιτυχία σημαίνει ανταπόδοση”

Διαβάζεται σε 2'
O Δημήτρης Μάρης, συνιδρυτής της Kaizen
O Δημήτρης Μάρης, συνιδρυτής της Kaizen

Η Kaizen Gaming, προχωρά στη δημιουργία του κοινωφελούς ιδρύματος Kaizen, με πρώτη δράση την ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Την ικανοποίηση και την περηφάνια του για την ίδρυση του κοινωφελούς οργανισμού Kaizen Foundation, εξέφρασε ο Δημήτρης Μάρης, συνιδρυτής της Kaizen Gaming, με ανάρτησή του.

Ο κ. Μάρης σημείωσε ότι αυτή η πρωτοβουλία «ενσαρκώνει τη φιλοσοφία που διέπει την Kaizen. Ανάπτυξη σημαίνει επιτυχία, και επιτυχία σημαίνει ανταπόδοση. Σήμερα, απλώς διευρύνουμε το αποτύπωμά μας. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει και αισιόδοξος για ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον, με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, όπου είμαστε παρόντες”.

Η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες GameTech εταιρείες στον κόσμο, θα αποτελεί αποκλειστικό χρηματοδότη του Kaizen Foundation για την υλοποίηση των δράσεων και των προγραμμάτων του.

Στόχος του Kaizen Foundation είναι η πραγματοποίηση δράσεων με μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα και η υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανώσεων σε όλες τις χώρες όπου η Kaizen Gaming έχει παρουσία.

To Κaizen Foundation ξεκινά τη δράση του από την Ελλάδα με την ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Το έργο, ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ, περιλαμβάνει την ανακαίνιση χειρουργείων που αποτελούν την καρδιά του νοσοκομείου, των κλινικών του πρώτου ορόφου και του ισογείου, την προσθήκη συστημάτων πυρασφάλειας, καθώς και την ανάπλαση του εξωτερικού του χώρου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερης κλίμακας ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου τα τελευταία 80 χρόνια, με την οποία θα αντιμετωπιστούν ουσιαστικά λειτουργικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν το προσωπικό και τους ασθενείς.

 

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές που απαιτούνται από την εθνική νομοθεσία, όπως η μεταφορά του φαρμακείου στο ισόγειο και η απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου.

Το Kaizen Foundation έχει ως αποστολή να αποτελέσει έναν φορέα θετικών αλλαγών για κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, από την υγεία και την παιδεία, μέχρι την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους.

Έχοντας ως βασικούς πυλώνες δράσης την Κοινωνία, την Εκπαίδευση και το Περιβάλλον, επιδιώκει να θέσει τις βάσεις για ένα πιο βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα