Ο Όμιλος Lufthansa επεκτείνει την περίοδο δωρεάν επανακράτησης εισιτηρίων

Η αεροπορική εταιρεία Lufthansa
Η αεροπορική εταιρεία Lufthansa AP

Για ποιες αεροπορικές του ομίλου Lufthansa και για πόσο διάστημα αποφασίστηκε να επεκταθεί η περίοδος δωρεάν επανακράτησης εισιτηρίων.

Οι Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, θέλοντας να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους επιβάτες σχετικά με τη δυνατότητα επανακράτησης, ενημερώνουν με ανακοίνωση τους ότι οποιοσδήποτε μπορεί κάνει κράτηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες χωρίς καμία ανησυχία.

Επέκταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021

Πλέον, οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να αλλάξουν την ημερομηνία του ταξιδιού τους, μπορούν να κάνουν μία δωρεάν επανακράτηση για την ίδια διαδρομή και κατηγορία εισιτηρίου.

ADVERTISING

Το ταξίδι μπορεί να αναβληθεί μέχρι και το δεύτερο μισό του 2021, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ξενοιάσουν μέχρι τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές ή την επόμενη μεγάλη εκδήλωση την προσεχή χρονιά. Το νέο ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η νέα αυτή πολιτική ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020 και με επιβεβαιωμένη ημερομηνία ταξιδιού μέχρι και τις 30 Απριλίου 2021. Η επανακράτηση πρέπει να γίνει πριν την αρχική ημερομηνία του ταξιδιού.

Μέχρι πρότινος, στις όποιες επανακρατήσεις γινόταν, το ταξίδι έπρεπε να ξεκινήσει μέχρι τις 30 Απριλίου 2021. Τώρα, η περίοδος αυτή έχει επεκταθεί, με τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa να ανταποκρίνονται στην επιθυμία πολλών πελατών για ακόμη περισσότερη ευελιξία στον σχεδιασμό του ταξιδιού λόγω των τρεχουσών πρωτοφανών συνθηκών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αερομεταφορές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Lufthansa: Ξεκινούν οι πτήσεις Φρανκφούρτη - Αθήνα στις 18 Μαΐου

SHARE:

24Media Network