Οι τρεις νέοι επικεφαλής στο τιμόνι της νέας εμπορικής δομής της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Διαβάζεται σε 5'
Οι τρεις νέοι επικεφαλής στο τιμόνι της νέας εμπορικής δομής της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Τρεις νέοι επικεφαλής αναλαμβάνουν δράση για να οδηγήσουν την εταιρεία στην επόμενη ημέρα

Επειδή εχθρός του καλού, πάντα είναι το καλύτερο, η Παπαστράτος συνεχίζει να εξελίσσεται, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο αύριο και στη διαχείριση των σύνθετων προκλήσεων της εποχής μας.

Η εταιρεία, η οποία έχει φέρει πραγματική επανάσταση στον κλάδο των μη καιόμενων καπνικών προϊόντων, παρουσιάζει τη νέα εμπορική της δομή, η οποία έχει στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Με βάση τις ανακοινώσεις της διοίκησης, τρεις νέοι επικεφαλής-στελέχη της εταιρίας με μακρά εμπειρία να οδηγήσουν με ασφάλεια την Παπαστράτος στη νέα εποχή.

Συγκεκριμένα:

  • Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορικών Λειτουργιών αναλαμβάνει ο Πάνος Σκουρής, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2013 ως Management Trainee και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ανέλαβε ρόλους ευθύνης στις Πωλήσεις, το Customer Experience και την Οικονομική Διεύθυνση. Από την τελευταία του θέση, ως Διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, έχει ασχοληθεί ενεργά με πολλά και σημαντικά έργα, αποκτώντας ευρύτερη γνώση του επιχειρησιακού πλάνου και των προτεραιοτήτων της μητρικής εταιρείας Philip Morris International (PMI). 

Ο νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της Παπαστράτος, Πάνος Σκουρής, δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων που η εταιρία μού εμπιστεύεται μία ακόμη μεγάλη πρόκληση. Βρίσκομαι εδώ από το 2013 και αν έχω καταλάβει ένα πράγμα, είναι το εξής: όσο προσφέρεις και θέλεις να μαθαίνεις, η εταιρεία αναγνωρίζει και ανταποδίδει. Είναι μια εξελικτική διαδικασία που δεν σταματά ποτέ, στην προσπάθειά μας να παράγουμε προστιθέμενη αξία για τη χώρα μας και να συμβάλλουμε στο όραμα ενός κόσμου χωρίς τσιγάρο. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους ανθρώπους της εμπορικής μας οργάνωσης, μια δυναμική ομάδα που βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή, θα το πετύχουμε, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιό μας, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα και προσφέροντας περισσότερες εναλλακτικές στους καταναλωτές μας, πορευόμενοι πάντα προς το καλύτερο.»

  • Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας μη Καιόμενων Προϊόντων αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Ψαρράκου, με την εταιρεία να δημιουργεί μια δομή, η οποία θα διευκολύνει τη χάραξη της στρατηγικής και θα προάγει τη λήψη αποφάσεων ανά κατηγορία προϊόντων μας. Μέλος της οικογένειας της Παπαστράτος από το 2005, όπου ξεκίνησε ως Marketing Trainee έχει διανύσει μια δυναμική πορεία στον εμπορικό οργανισμό σε διάφορεs κομβικές θέσεις, αναλαμβάνοντας το επιτυχημένο λανσάρισμα του IQOS στην Ελλάδα το 2016 και βάζοντας τις βάσεις για τη σημαντική πορεία που ακολούθησε. Το 2021 ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Marketing & Digital, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην προώθηση του εμπορικού μας χαρτοφυλακίου και το 2023 τη διοίκηση όλης της δομής του Customer Experience.

Η νέα Γενική Διευθύντρια Μη Καιόμενων Προϊόντων της Παπαστράτος, Κωνσταντίνα Ψαρράκου, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων. Η Παπαστράτος είναι η οικογένειά μου εδώ και 19 χρόνια και όταν η οικογένειά σου σε εμπιστεύεται, δεν μπορείς παρά να κάνεις τα πάντα, για να ανταποδώσεις την εμπιστοσύνη. Τίθεμαι επικεφαλής μιας ομάδας 80 και πλέον ταλαντούχων, δημιουργικών και εμπνευσμένων συνεργατών με έναν κοινό στόχο: ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, ώστε με όχημα τα καινοτόμα μη καιόμενα προϊόντα της Παπαστράτος, να προσεγγίζουμε όλο και περισσότερο κάθε χρόνο τον στόχο αυτό.»

  • Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Marketing Συμβατικών Καπνικών Προϊόντων, αναλαμβάνει ο Χάρης Παπουλίδης, ο οποίος εξελίχθηκε επαγγελματικά στην Παπαστράτος, περνώντας από διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης. Ξεκίνησε ως Sales Promoter τον Ιανουάριο του 2010 και μετά από την κάλυψη εννέα ακόμα απαιτητικών θέσεων, διαχειρίστηκε με εξαιρετική επιτυχία την ομάδα του Indirect Retail, την πολυπληθέστερη ομάδα του Εμπορικού Οργανισμού της Παπαστράτος και αυτήν με την μεγαλύτερη συνεισφορά στα αποτελέσματα της εταιρείας.

Και οι τρεις τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του διευθύνοντος συμβούλου της Παπαστράτος, Γιώργου Μαργώνη, ο οποίος δηλώνει βέβαιος ότι «οι νέοι επικεφαλής της εμπορικής δομής, με εφόδια τον υψηλό επαγγελματισμό τους, τις εξαιρετικές τους ικανότητες καθώς και τη μακρά τους εμπειρία, θα ανταποκριθούν επάξια στις υψηλές απαιτήσεις του αύριο». 

«Από τις καινούργιες τους θέσεις θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων» προσθέτει ο κ. Μαργώνης, ευχόμενος κάθε επιτυχία στους τρεις ανθρώπους – πρεσβευτές του οράματος και των αξιών της Παπαστράτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα