Οικονομία & Διοίκηση: Επαγγελματική αποκατάσταση στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου

Οικονομία & Διοίκηση: Επαγγελματική αποκατάσταση στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις σπουδές Οικονομίας & Διοίκησης στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο τομέας Οικονομίας & Διοίκησης αποτελεί μια σταθερή αξία στις επιλογές εκπαίδευσης, καθώς προσφέρει αναρίθμητες επιλογές καριέρας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, στην εκπαίδευση, στις τηλεπικοινωνίες, στον κλάδο υγείας, στις μεταφορές, όπως και ο δημόσιος τομέας, έχουν ανάγκη από καταρτισμένα στελέχη για να καλύψουν διοικητικές θέσεις.

Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές σπουδών, που προάγουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και συμβάλλουν στη συνολική ανάπτυξη της χώρας. Οδηγούν σε ένα χρήσιμο πτυχίο που καλύπτει ένα ευρύ επιστημονικό πεδίο και περιλαμβάνει γνώσεις και εφαρμογές λογιστικής, χρηματοοικονομικών, διοίκησης, στατιστικής, δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, δικαίου και άλλων επιστημών. Τα διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων έχουν τη δυνατότητα να ανελιχθούν στην ιεραρχία και να απολαύσουν μια προσοδοφόρα καριέρα.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με εμπειρία 49 ετών στην εκπαίδευση, προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές Οικονομίας & Διοίκησης με μια ολοκληρωμένη σειρά ειδικοτήτων που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς, δίνοντας στους σπουδαστές τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτή που τους ταιριάζει: διοικητικά στελέχη, στελέχη marketing, λογιστές, υπεύθυνοι εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) και εξειδικευμένα διοικητικά στελέχη ναυτιλιακών και αγροτικής οικονομίας, είναι οι ειδικότητες που λειτουργούν.

Evora

Οι σπουδές οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο αναγνωρίζεται και στο δημόσιο τομέα. Οι σπουδαστές έχουν την επιπλέον δυνατότητα να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανική πιστοποίηση LRN που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διευρύνει τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Evora

Τα μαθήματα διεξάγονται στις πλέον σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις από καταξιωμένους καθηγητές με πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία. Προσφέρεται ένα ευρύτατο πεδίο γνώσεων, όλων των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, το οποίο εμπλουτίζεται με μια σειρά από δράσεις, projects, case studies, masterclasses και εκπαιδευτικές επισκέψεις, που συνθέτουν μια ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μέσω του προγράμματος επιμόρφωσης βοηθά τους σπουδαστές να αναπτύξουν απαραίτητες για τη μετέπειτα εργασία τους δεξιότητες και soft skills, όπως η συνέπεια, η οργανωτικότητα, η ακεραιότητα και η ηγεσία.

Evora

Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχουν πάντοτε στο πλευρό τους το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας που με τις γερές βάσεις του και τις στρατηγικές συνεργασίες του με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της χώρας, τους συμβουλεύει και τους υποστηρίζει. Οι «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο αποτελούν το πρώτο βήμα για τη διασύνδεση της σπουδαστικής κοινότητας με τις επιχειρήσεις.

Επίλεξε σπουδές Οικονομίας & Διοίκησης με προνομιακά δίδακτρα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς 2020, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version