ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Η ασφαλιστική του Ομίλου ΟΤΕ έγινε 20 χρονών

ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Η ασφαλιστική του Ομίλου ΟΤΕ έγινε 20 χρονών

Σήμερα έχει πάνω από 7.000 πελάτες, ενώ περισσότερο από το 50% των συνολικών της εσόδων προέρχεται από ασφαλιστικές εργασίες εκτός Ομίλου

Είκοσι χρόνια επιτυχούς λειτουργίας συμπλήρωσε η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, θυγατρική εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης του Ομίλου ΟΤΕ, που από το 1997 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις εντός και εκτός του Ομίλου.

Με σταθερά ανοδική πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, έχει σήμερα πάνω από 7.000 πελάτες, ενώ περισσότερο από το 50% των συνολικών της εσόδων προέρχεται από ασφαλιστικές εργασίες εκτός Ομίλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ συνεργάζεται με το σύνολο των μεγάλων διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών, προσφέροντας στους πελάτες της όλο το εύρος των ασφαλιστικών λύσεων σε προσιτό κόστος. Προτεραιότητα για την εταιρεία είναι η παροχή υπεύθυνων συμβουλών και εξυπηρέτησης και η καθοδήγηση στην επιλογή αξιόπιστων λύσεων για την κάλυψη των πιο σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της στους τομείς: ζωής, υγείας, σύνταξης, σπιτιού και αυτοκινήτου.

ADVERTISING

Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ έχει ενδυναμώσει την ομάδα των συνεργατών της με πιστοποιημένους και άρτια καταρτισμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, ενώ είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Στο ορόσημο της εικοσαετίας της, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ διακρίθηκε στα Insurance Awards-Φίλιππος Μωράκης, ως κορυφαίος πράκτορας της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ διατηρεί διαρκή επιστημονική συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, το οποίο έχει πιστοποιήσει ως ακαδημαϊκός φορέας το «Έντυπο Αναγκών Ζωής» που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Με το κύρος, την τεχνογνωσία και την επιχειρησιακή της εμπειρία των 20 χρόνων, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ θα συνεχίσει, με τον πελάτη στο επίκεντρο, να παρέχει ουσιαστικές και οικονομικές λύσεις, αναβαθμίζοντας σταθερά την ποιότητα και την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

SHARE:

24Media Network