Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2020: Ματαίωση λόγω κορονοϊού

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2020: Ματαίωση λόγω κορονοϊού
mAURA/A.Charalambous

Οι διοργανωτές της διοργάνωσης του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας προχώρησαν στην ματαίωση της εκδήλωσης για την φετινή χρονία εξαιτίας του κορονοϊού.

Λόγω της εμφάνισης διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, η φετινή διοργάνωση για το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τη διοργάνωση του συνεδρίου με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια της υγείας όλων, όσων θα συμμετείχαν και θα τιμούσαν με την εμπιστοσύνη τους το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας: τους διακεκριμένους εισηγητές, τις εταιρίες και τους φορείς που στηρίζουν, ως χορηγοί και υποστηρικτές, το θεσμό, τους συνεργάτες και, κυρίως, το πολυπληθές κοινό των νέων που θα συμμετείχε στο συνέδριο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ομάδα συντονισμού της μεγαλύτερης εκδήλωσης για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων συνεχίζει να εργάζεται εντατικά, για την υλοποίηση εκδηλώσεων που σχετίζονται με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, όπως η διεξαγωγή του επιτυχημένου θεσμού των Business Days καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα