Στο Πλαίσιο θα βρεις όλα τα κορυφαία brands για να ανακυκλώσεις την παλιά σου συσκευή

Στο Πλαίσιο θα βρεις όλα τα κορυφαία brands για να ανακυκλώσεις την παλιά σου συσκευή

Το Πλαίσιο συμμετέχει στο πρόγραμμα "Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή" του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και προσφέρει μία τεράστια ποικιλία κορυφαίων brands σε κλιματιστικά, καταψύκτες και ψυγεία, ώστε κάθε πολίτης που δικαιούται το voucher να αντικαταστήσει την παλιά του συσκευή με νέα προϊόντα, τα οποία θα φτάσουν άμεση στην πόρτα του.

Στόχος του προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι η επιχορήγηση νοικοκυριών, ώστε να αντικατασταθούν παλαιές και ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές.

Για την αγορά καινούριων συσκευών, το πρόγραμμα παρέχει επιδοτήσεις από 30% έως 50% για την αντικατάσταση κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, δηλαδή συσκευών που συνήθως έχουν τη μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος.

Κάθε νοικοκυριό που εντάσσεται στο πρόγραμμα και δικαιούται την επιδότηση έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει έως και 3 ηλεκτρικές συσκευές (μέχρι 2 παλαιά κλιματιστικά, ένα ψυγείο ή έναν καταψύκτη).

Εάν, λοιπόν δικαιούσαι την επιδότηση, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο Πλαίσιο, γιατί εκεί θα βρεις κορυφαία brands και μία τεράστια ποικιλία κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Οποιαδήποτε απορία σου για το πρόγραμμα μπορεί να λυθεί εύκολα και απλά με ένα τηλέφωνο στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης 210 2895000, ή με μία επίσκεψη σε ένα από τα 24 καταστήματα πανελλαδικά, όπου άρτια εκπαιδευμένοι εκπρόσωποι είναι έτοιμοι να σου δώσουν σωστές κατευθύνσεις, συμβουλές επί της εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και έξυπνους τρόπους μείωσης των μηνιαίων λογαριασμών ρεύματος.

Extra bonus: Mέσω του προγράμματος δόσεων Μήνα-Μήνα μπορείς να κάνεις την αγορά σου από μόλις 10 ευρώ τον μήνα χωρίς πιστωτική κάρτα. Μάλιστα, για όλο τον Αύγουστο σου δίνει δώρο τους τόκους για αγορές οικιακών συσκευών από 200€ και άνω.

Copyright (c) 2021 one photo/Shutterstock. No use without permission.

Το ακόμα καλύτερο βέβαια, είναι πως δεν θα χρειαστεί να περιμένεις, καθώς το Πλαίσιο έχει μεριμνήσει για όλα τα μέσα που θα κάνουν την παραγγελία σου να έρθει εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σου. Πέρα από την άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων, το Πλαίσιο μέσω της νέας υπηρεσίας live tracking σου δίνει τη δυνατότητα να ξέρεις την ακριβή ώρα παραλαβής της παραγγελίας σου, να παρακολουθείς την πορεία της αλλά κυρίως να προγραμματίζεις την ημέρα σου χωρίς άγχος.

Και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μετά την αγορά το Πλαίσιο σου παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη της συσκευής ή των συσκευών που θα επιλέξεις.

Το Πλαίσιο δείχνει την οικολογική του συνείδηση μέσω της συμμετοχής των καταστημάτων του στο πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» και γίνεται αρωγός στη συλλογική προσπάθεια για ένα πιο πράσινο πλανήτη, κατανοώντας ότι η ενέργεια είναι πολύτιμη, άρα η αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών πιο αναγκαία από ποτέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα