Ποιά σούπερ μάρκετ θα είναι ανοικτά τον Δεκαπενταύγουστο

Ποιά σούπερ μάρκετ θα είναι ανοικτά τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι υποχρεωτική αργία όμως ένας μικρός αριθμός σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν τις πόρτες τους. Ποια, που και με τι ωράριο

Για την Ελλάδα όπως για αρκετές χώρες της Ευρώπης η 15η Αυγούστου είναι καθολική αργία τόσο για τον δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα. Παρόλα αυτά και λόγο του τουριστικού χαρακτήρα της χώρας ένας ικανοποιητικός αριθμός από σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο μεγαλύτερος όγκος των σούπερ μάρκετ που θα ανοίξουν τις πόρτες τους τον Δεκαπενταύγουστο αφορά πυκνοκατοικημένες τουριστικές περιοχές στην ηπειρωτική Ελλάδα καθώς και στα περισσότερα νησιά της χώρας.

Lidl

Tα καταστήματα της Lidl την Τετάρτη 15.08 θα παραμείνουν κλειστά εκτός από τα ακόλουθα καταστήματα : Βρασνά, Νέα Μηχανιώνα, Επανομή, Περαία, Άγιος Αθανάσιος - Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Παραλία - Κατερίνη, Χερσόνησος - Κρήτη.

Μασούτης

Κλειστά θα παραμείνουν σχεδόν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης όμως από τις οκτώ το πρωί έως τις εννέα το βράδυ θα παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα σε Κόρινο, Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο και Πλαταμώνα και από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα τα σούπερ μάρκετ σε Νέους Επιβάτες, Μηχανιώνα, Περαία, Επανωμή και Βρασνά.

Χαλκιαδάκης

Το μοναδικό κατάστημα της κρητικής αλυσίδας που λειτουργήσει το Δεκαπενταύγουστο είναι αυτό στον παραλιακό οικισμό Κόκκινη Χάνι στον δήμο Χερσονήσου.

Πέρα από τις παραπάνω αλυσίδες αναμένεται να ανοίξουν και αρκετά καταστήματα σούπερ μάρκετ επώνυμων αλυσίδων που έχουν αναπτυχθεί με την μέθοδο franchise και λειτουργούν τις Κυριακές που προβλέπονται από τον νόμο στις τουριστικές περιοχές καθώς καταστήματα σούπερ μάρκετ μικρότερων αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στην νησιωτική χώρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το ωράριο λειτουργίας είναι αυτό που ακολούθουν και τις Κυριακές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σούπερ Μάρκετ, Lidl, Μασούτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο "παράδοξος" τρόπος που αγοράζουν οι Έλληνες στα σούπερ μάρκετ

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη

SHARE:

24Media Network