Πρόγραμμα Fast Forward in Tourism για επαγγελματικές ευκαιρίες στο χώρο του τουρισμού

Διαβάζεται σε 3'
Πρόγραμμα Fast Forward in Tourism για επαγγελματικές ευκαιρίες στο χώρο του τουρισμού
Πρόγραμμα fastforwork in Tourism της ΔΕΛΤΑ 360 και Grecotel

Μέσω του προγράμματος κατάρτισης Fast ForWork in Tourism, η 1η Σχολή Γαστρονομίας και η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα επιδιώκουν να ανοίξουν νέους ορίζοντες για τους μελλοντικούς επαγγελματίες στους κλάδους της Γαστρονομίας, του Τουρισμού και της Ομορφιάς – Ευεξίας.

Οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζουν εγγυημένη ένταξη ως επαγγελματίες στα ξενοδοχεία της GRECOTEL από την αρχή των σπουδών τους με ειδικά προνομιακά πακέτα παροχών και bonus, ανοίγοντας προοπτικές για μια λαμπρή και προσοδοφόρα καριέρα στον κορυφαίο ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρας.

Πρόκειται για την επισφράγιση μιας πολυετούς επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 και του ξενοδοχειακού ομίλου GRECOTEL , με απώτερο στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων επαγγελματιών.

«Στην Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρουμε στους σπουδαστές μας μια βιωματική σπουδαστική εμπειρία, που υπερβαίνει κατά πολύ τις τυπικές απαιτήσεις που ορίζει η επαγγελματική κατάρτιση. Η παγίωση της εκπαιδευτικής μας συνεργασίας με τον Όμιλο GRECOTEL μέσω του Fast ForWork in Tourism αποτελεί ορόσημο στην πορεία μας προς την υψηλότερη ποιότητα κατάρτισης και κύριος σκοπός δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση κορυφαίων επαγγελματικών ευκαιριών για τους σπουδαστές μας», τονίζει η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, κα Όλγα Κριτσιμά.

«Η συνεργασία της Grecotel, της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας της χώρας με τις σχολές ανώτερης επαγγελματικής κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360, ανοίγει μια νέα σελίδα στην κατάρτιση και στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων. Οι σπουδαστές του Ομίλου πέραν της άριστης εκπαίδευσης και της τεχνογνωσίας που αποκτούν έχουν πλέον μπροστά τους αμέτρητες ευκαιρίες εξέλιξης και συνεργασίας, με έναν όμιλο που δεν προσφέρει απλά θέσεις εργασίας. Η Grecotel είναι ο πλέον αξιόπιστος εργοδότης και παρέχει επαγγελματική σταθερότητα και ευκαιρίες εξέλιξης. Επενδύουμε πάντα ουσιαστικά στους επαγγελματίες του μέλλοντος δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και ανάδειξη των δεξιοτήτων κάθε εργαζόμενου εφαρμόζοντας νέες τεχνικές στην εργασιακή καθημερινότητα. Παράλληλα, αναπτύσσουμε διαρκώς νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που εφαρμόζουμε σε ένα απόλυτα υγιές εργασιακό περιβάλλον προόδου και καινοτομίας. Μαζί θα διαμορφώσουμε το μέλλον χιλιάδων νέων με πραγματικές δυνατότητες καριέρας», δηλώνει ο Human Resources Manager του Ομίλου Grecotel, κ. Ιωάννης Μοτάκης

O Όμιλος GRECOTEL αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα με 40 πολυτελείς τουριστικές μονάδες. Είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στον ελληνικό τουρισμό με περισσότερους από 6.700 εργαζόμενους, αριθμεί πάνω από 200.000 μέλη, ενώ έχει λάβει αμέτρητα διεθνή βραβεία για την ποιότητα υπηρεσιών, τη συνεισφορά του στον τουρισμό και τις πρωτοβουλίες του για την προστασία του περιβάλλοντος και την πολιτιστική κληρονομιά.

Πρόγραμμα fastforwork in Tourism της ΔΕΛΤΑ 360 και Grecotel

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, διανύοντας την 6η δεκαετία λειτουργίας του, δραστηριοποιείται σε 8 σημαντικές πόλεις της Ελλάδας, προσφέροντας επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου σε 12 τομείς σπουδών και περισσότερες από 95 ειδικότητες. Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, η ΔΕΛΤΑ 360 προσαρμόζεται δυναμικά συνάπτοντας και επεκτείνοντας συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες της χώρας, επιβεβαιώνοντας έτσι τη φήμη της ως η Ανώτερη Σχολή που αναβαθμίζει την επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα