Σπουδάζω με Υποτροφία: Κλείνουν σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις

Σπουδάζω με Υποτροφία: Κλείνουν σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις

Σε λίγες ημέρες κλείνουν οι αιτήσεις του προγράμματος "Σπουδάζω με Υποτροφία", σε Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Alba Graduate Business School και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι αιτήσεις για έξι υποτροφίες σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society. Οι υποψήφιοι υπότροφοι της πρωτοβουλίας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Alba Graduate Business School μέχρι τις 31.05.2021.

Για ακόμη μια χρονιά ο Οργανισμός της Equal Society προσφέρει τη δυνατότητα σε νέες και νέους με κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες να φοιτήσουν δωρεάν στα κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για μεταπτυχιακές ή προπτυχιακές σπουδές. Όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα σε ένα από τα παραπάνω εκπαιδευτικά ιδρύματα βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά από το www.spoudazomeypotrofia.gr.

Λίγα λόγια για τις υποτροφίες

-Η υποτροφία στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, «Τεχνητή Νοημοσύνη» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προσφέρεται στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» από το efood στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Love Delivered». Αντικείμενο τους η δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών υψηλού επιπέδου σε θέματα αιχμής της Πληροφορικής και ειδικότερα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

-Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση του Ο.Π.Α. (MSc in International Shipping, Finance and Management) καλύπτει την ανάγκη για εκπαίδευση και προαγωγή της γνώσης και της έρευνας στα γνωστικά επιστημονικά αντικείμενα της Ναυτιλίας, της Χρηματοοικονομικής και της Διοίκησης των Επιχειρήσεων.

-Οι απόφοιτοι του προγράμματος «Διεθνείς Διαπραγματεύσεις» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται τις προκλήσεις του σύγχρονου, διεθνοποιημένου, πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος, να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες και δεξιότητες και να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε δημόσιους και διεθνείς οργανισμούς και εθνικές ή πολυεθνικές επιχειρήσεις ως στελέχη, σύμβουλοι, ή εξειδικευμένοι λειτουργοί.

-Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει ως αντικείμενο την επιστημονική κατάρτιση και την εφαρμογή γνώσεων και δεξιοτήτων των φοιτητών σε επίκαιρα οικονομικά, πολιτικά και νομικά θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες οικονομίες και τις επιχειρήσεις

-Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Οικονομικά και Δίκαιο στις Ενεργειακές Αγορές του Οικονομικού Πανεπιστημίου έχει ως αντικείμενο την επιστημονική κατάρτιση και την εφαρμογή γνώσεων και δεξιοτήτων σε επίκαιρα οικονομικά, πολιτικά και νομικά θέματα που χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες ενεργειακές αγορές στο διεθνές και ευρωπαϊκό περιβάλλον.

-Το MSc in Entrepreneurship του Alba Graduate Business School σχεδιάστηκε με βάση τις νέες τάσεις στην επιχειρηματική εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και συναρπαστικό πρόγραμμα που εξισορροπεί την πρακτική της επιχειρηματικότητας με την απόκτηση βασικών ηγετικών. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την επιχειρηματική εμπειρία στην πράξη, να μάθουν τα νέα εργαλεία ανάπτυξης επιχειρηματικών ιδεών και να εμπεδώσουν τις βασικές γνώσεις διοίκησης επιχειρήσεων.

Διάλεξε ένα από τα προγράμματα που θα σου εξασφαλίσει το επαγγελματικό σου αύριο, σήμερα! Κάνε την αίτησή σου εδώ: https://bit.ly/2StYNGe. Η επόμενη υποτροφία μπορεί να σου ανήκει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα